Gazete Vatan Logo

2013 modellerde fırsatlar kaçmaz

2013’ü rekorla kapatan ancak yılbaşında sürpriz ÖTV artışıyla karşılaşan şirketler, kampanya silahını çekti. 2013 model otomobillerde büyük fırsatlar sunuluyor



Renault’da 0 faiz kampanyası



Renault’da 2013 model binek otomobillerde avantaj Ocak ayında da devam ediyor. Yeni yılın ilk ayında Renault binek otomobillerde ‘Sıfır Faiz’ kampanyası bulunuyor.

Ticarilerde 48 ay vade

Kampanya kapsamında Megane HB ve Fluence modellerinde 30 bin TL için 30 ay sıfır faiz, diğer Renault binek modellerde 15 bin TL için 15 ay sıfır faiz kampanyası yer alıyor. Faiz kampanyasının yanı sıra müşterilere 2013 model binek otomobillerde indirimler sunuluyor. Fluence ve Megane HB için 5 bin TL, Clio ve Symbol için 2 bin TL indirim fırsatı yer alıyor.

Renault ticari araçlarda Master ve Trafic modellerinde 48 bin TL 48 aya kadar varan vade seçeneklerinde yüzde 0.99 faiz kampanyası mevcut.


Volvo zam yapmadı, fiyatları % 10 düşürdü

Yılbaşından itibaren otomobile yapılan ÖTV artışı sonrası şirketler yeni fiyatlarını belirlemeye başladı. Volvo Türkiye, 2013 sonunda uyguladığı avantajlı fiyatları kısıtlı sayıda araç için devam ettirme kararı aldı.

Stoklarla sınırlı avantajlar

Şirket Temmuz ayından bugüne kadar eurodaki artışa rağmen, yeni yılda satış fiyatlarına sadece ÖTV farkını yansıttı. Buna göre, Volvo Car Türkiye; V40, V40 Cross Country, S60, V60, S80, XC60 ve XC70’i kapsayacak şekilde tüm modellerinde özel yüzde 10’a varan indirim sunuyor. Kısıtlı sayıda 2013 model otomobiller için geçerli olacak bu avantajlar Ocak ayı boyunca devam edecek.

Skoda’dan takas indirimi

Skoda’nın yenilenen ‘Amiral Gemisi’ Superb’de, Ocak ayı sonuna kadar takas avantajı sağlanıyor. Superb, tüm motor seçenekleriyle Ocak ayı boyunca 2 bin TL’lik takas avantajıyla satılıyor.

1.6 dizel motoru var

Özellikle Ağustos ayından bu yana satılmakta olan yenilenen versiyonuyla önemli başarı elde eden Skoda Superb, Aralık ayında bir önceki yıla göre satışlarını ikiye katlayarak 842 adetlik satışa ulaştı. Yeni Superb, 2013 yılı toplamında da 3 bin 75 adetlik satış elde etti. Türkiye pazarına özel olarak geliştirilen, çift kavramalı otomatik vitesle birlikte sunulan 1.6 lt TDI 105 beygir dizel motor seçeneği, bu başarıdaki en büyük etken oldu.

Otomobilde, 6 adet hava yastığı, ABS, Elektronik Denge Kontrol Sistemi (ESC), ASR, Motor Çekiş Kontrolü, Lastik Basınç Kontrolü, Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi, Direksiyon Yönlendirme Tavsiyesi, Yokuş Kalkış Desteği ve Sürücü Yorgunluk Tespit sistemi bulunuyor.

Yeni nesil Otomatik Park Yardımcısı da, yola paralel park etme fonksiyonuna ek, artık dik olarak park ettirebiliyor.

Haberin Devamı