Gazete Vatan Logo

2012’nin ilk hediyeleri Innovia’dan!

Innovia’dan daire sahibi olun 2012’ye ev, jeep, ATV Motor, LED TV, I Pad kazanma şansı ile girin!

Innovia Projesi ile sektöre yeni bir soluk getiren Yeşil GYO’dan yeni ve yine özel bir kampanya! Yeni yıla özel “2012 Innovia Yılbaşı Çekilişi” düzenleyen Yeşil GYO, 31 Aralık 2011 akşamına kadar Innovia’dan daire sahibi olanlara hediyeler dağıtıyor…

Innovia hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Innovia’dan daire sahibi olun 2012’ye ev, jeep, ATV Motor, LED TV, I Pad kazanma şansı ile girin!

Müşterilerine daima ayrıcalıklı ve avantajlı ödeme seçenekleri, kampanyalar sunan Innovia bir ilke daha imza atarak 2012 yılbaşı özel çekilişi düzenledi. 20 Ekim - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında Innovia Projesi’nden daire satın alan herkesin katılım hakkı kazanacağı yılbaşı çekilişi ile Yeşil GYO, Innovia’dan 1+1 ev, 2 adet jeep, 5 adet ATV Motor, 6 adet LED TV ve 10 adet I Pad hediye edecek.

Milli Piyango İdaresi’nin izni ile düzenlenen Innovia 2012 Yılbaşı Özel çekilişine katılmak çok kolay. Innovia Projesi’nden daire sahibi olan herkes katılım kuponunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanıyor. 31 Aralık 2011 akşamına kadar katılım mümkün olan kampanyanın çekilişi 07.01.2012 tarihinde noter huzurunda Innovia Satış Ofisi’nde gerçekleşecek.

Innovia’dan ev alarak kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekiliş sonucunda yeni yıla yeni evi yanında hediyesi ile girecekler arasında olmak istemez misiniz?

Şansınızın çok yüksek olduğu bu özel yılbaşı kampanyasında hediyeler ise şöyle;
• 1 adet Innovia 1. Etap’dan 1+1 daire
• 2 adet Jeep
• 5 adet ATV Motor
• 6 adet LED TV
• 10 adet I Pad

Banka kredisiz, tefe tüfe olmadan 60 ay gerçek 0 faiz ve kişiye özel ödeme planları gibi avantajlı ödeme seçenekleri sunan Innovia’dan hemen bir daire sahibi olun yılbaşına ekstra bir hediye ile daha girin.

Haberin Devamı