Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

2011’in en cazip iş imkanı : BonnyKiosk

20,000 TL sermaye ile ayda 4000 TL kazanma imkanı

2011’in en cazip iş imkanı “BonnyKiosk” 20,000 TL sermaye ile ayda 4000 TL kazanma imkanı İnternetten hediye göndermede önemli bir boşluğu dolduran, çikolata kaplı meyve, marshmallow, kek, kurabiye, kestane ile oluşturduğu çiçeklerle yeni bir sektör yaratan Bonnyfood Lezzet Çiçekleri, girişimcilere ve kendi işinin patronu olmak isteyenlere BonnyKiosk konsepti ile yeni fırsatlar sunuyor. Kendilerine, eşlerine ve sevdiklerine iş imkânı yaratmak isteyenler, küçük bir yatırım maliyetiyle BonnyKiosk sahibi olabilir ve kısa sürede de kâra geçebilirler.

Bonnyfood, ürettiği lezzet çiçekleri için franchise vererek yurt içindeki yapılanmasını hızlı bir şekilde sürdürürken, yeni oluşturulan 5 M2’lik ürün satışı amaçlı BonnyKiosk’lar aracılığıyla da kendi işinin sahibi olmak isteyen ancak yeterli sermayesi olmayanlara çok cazip fırsatlar sunuyor. Düşük yatırım sermayesi ile kısa vadede kazanç elde etmek isteyen girişimciler için her türlü desteği veren Bonnyfood Lezzet Çiçekleri, 20,000 TL’lik bir yatırımla, ayda ortalama 4000 TL kazanma imkanı sağlıyor. Bu sistemle “BonnyKiosk” kavramını geliştiren Bonnyfood A.Ş. girişimci adaylarına, kiosk temini, açılış yeri değerlendirmesi, ürün temini, sürekli operasyonel destek, ulusal düzeyde tanıtım ve PR desteği, banka kredisi, portföy yönetimi ve birden fazla kiosk alabilme imkanı gibi özgün avantajlar sağlıyor.

BonnyKiosk bayisi olmak isteyenlere her türlü desteği vereceklerini belirten Bonnyfood A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Kekeç, AVM’ler, işlek cadde üzerindeki işletmeler, gazete büfeleri ve VIP çiçekçilerin BonnyKiosk’lar için en ideal noktalar olduğunu söyledi.

Yepyeni bir çekim noktası oluşturarak, AVM’lerin konsept ve katma değerlerini arttıracak olan BonnyKiosk projesinin, yeni veya tecrübeli girişimciler için benzersiz fırsatlar sunduğunu ifade eden Kekeç, ”iş ortaklarımızın yeterli sermayeleri yok ise anlaşmalı bankalarımızdan çok cazip kredi imkanları da sağlıyoruz. Girişimcilerimiz BonnyKiosk’un bulunduğu alanın aktifliğine göre bu işte ayda kiosk başına 3000 ila 7,000 TL arası net kâr elde edebilirler. Bizler her türlü desteği kendilerine verdiğimiz için onlara sadece ürünleri satmak ve kendi işlerini yönetmek kalıyor. Kurulu bir işi olanlar veya eşleri ve tüm sevdikleri için düzenli gelir elde etmek isteyen yeni girişimciler BonnyKiosk alıp kendi işlerinin sahibi olabilirler” dedi.

Bonnyfood lezzet çiçeklerini kendi şehirlerinde üretmek , bu sayede BonnyKiosk’lara da toptan ürün satışı yapmak isteyen girişimciler, ayrıca bonnyfranchise.com adresini inceleyebilirler.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Haberin Devamı