Gazete Vatan Logo

2004'ün en acayip şeyleri!

Geri sayım başladı, bir 'acayip' yılı daha deviriyoruz. NTV, izleyicileri arasında düzenlediği anketle yılın 'en acayip şeylerini' seçiyor, internet sitesinde de yayınlanan anketin sonuçları yılbaşı gecesi uzmanların değerlendirmeleri ile ekrana gelecek

Geri sayım başladı, bir 'acayip' yılı daha deviriyoruz. NTV, izleyicileri arasında düzenlediği anketle yılın 'en acayip şeylerini' seçiyor, internet sitesinde de yayınlanan anketin sonuçları yılbaşı gecesi uzmanların değerlendirmeleri ile ekrana gelecek.

* Kurtlar Vadisi ve Çakır'ın ölümü: Reyting rekorları kıran dizinin kahramanlarından Çakır'ın ölmesi yurt sathında üzüntü yarattı! Mevlüt okutanlar bile oldu.

* Ünlüler Çiftliği: Yabancı kanallardaki örneklerinin aksine Türk ünlüler kırsal hayata uyumda zorluk yaşamadı. Çiftlik sakinlerinin kavgaları dillerden düşmez oldu.

* Gelinim Olur musun ve Semra Kaynana: Semra Hanım oğluna "aşık olduğunda ben sana söylerim" dedi, programın Türk aile yapısını sarstığı iddia edildi.

* Savaş Ay'ın manken röportajları: Savaş Ay "Cumhuriyet ne zaman ilan edildi" gibi sorular sordu, yanıtlar günlerce konuşuldu.

* Janet Jackson'ın göğüs kazası: Justin Timberlake, canlı yayında Jackson'ın kıyafetine müdahale edince ABD'de 2004'ün TV skandalini yarattı.

* Zeynep'e VJ'lik - mankenlik teklifi: Aşığı tarafından kaçırılan Zeynep kurtulduğunda gazeteler peşinden koştu, eğlence dünyası tarafından keşfedildi, iş teklifleri aldı.

* Halterde taciz: iddialar karşısında federasyon çözüm olarak olimpiyattan madalyalarla dönen kadın halter şubesini kapatmayı seçti.

* Hande Ataizi'nin günübirlik evliliği: Hande Ataizi evlendi ve bir gün sonra boşandı. Nedeni ise Avukat kocası Fethi Pekin'in imzalatmak istediği evlilik sözleşmesiydi. Sözleşme günlerce enine boyuna tartışıldı, Ataizi sayfalar dolusu yorumlar yaptı.

* Hormonlu tavuk tartışması: Halk sağlığını ilgilendiren bir konu çok sağlıksız tartışıldı, antibiyotik - hormon - tavuk -hıyar vb. her şey birbirine karıştı.

* İbrahim Tatlıses-Asena vakası: Karşılıklı açıklamalar, iddialar, köşe yazarlarının yorumları ve Savcılık'a yapılan suç duyuruları ile 2004'ün en renkli tartışması oldu.

* Seda Sayan'a TV'de gençlik aşısı: TV canlı yayınında Seda Sayan'a gençlik aşısı şırınga edildi.

* Tamer Karadağlı'nın kaçamağı: Otel odasında kamera tuzağı ve karı-kocanın barışma diyalogları ile uzun süre gündemdeydi.

* "Kırıcan mı Belimi" şarkısı: 2004'ün en acayip şarkılarından biri olarak yine çok sevildi, çok dinlendi.

* 'Oha falan oldum' tartışması: Yeni argo, "Türkçe kirleniyor" eleştirilerine rağmen Lüküs Hayat operetinin yeni yorumuna bile girdi.

* Zeynep Özal'ın kitabı: Cumhurbaşkanı Özal'ın kızı güzellik sırlarından koca dayağına kadar her şeyi anlattığı anıları ile olay yarattı.

Haberin Devamı