Gazete Vatan Logo

200 kişiye iş imkânı

Türkiye'nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcısı Teleperformance Türkiye, Eylül ayı sonuna kadar Uşak lokasyonunda 200 kişiyi işe almayı hedefliyor. Şirket, diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli, kariyer hedefleyen 18-35 yaş arası lise mezunu adaylardan başvuru bekliyor.

200 kişiye iş imkânı

İstanbul ve Uşak lokasyonlarında 2000’e yakın kişiye sunduğu kariyer fırsatıyla çağrı merkezi sektöründe genç nüfus istihdamına, bölgesel kalkınmaya ve yan sektörlerin gelişimine katkı sağlamaya devam eden Teleperformance Türkiye, Batı Anadolu bölgesinde büyümesini sürdürüyor.

Teleperformance Türkiye’nin Eylül sonu istihdam hedefindeki 200 kişi, şirketin Uşak lokasyonunda Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi olarak büyük firmaların müşteri ilişkileri, kampanya tanıtım ve satış projelerinde görev alacak. Uşak’ta işe alınacak müşteri temsilcileri, aynı zamanda halkla ilişkiler kavramları, iletişim süreçleri, telefonla iletişim, diksiyon, bilgisayar kullanma, toplumsal düzen, müşteri memnuniyeti, müşteri ilişkileri, müşteri ile etkin iletişim gibi başlıklara yer veren Teleperformance eğitim programlarına katılma ve çağrı merkezi sektöründe kariyer yapma fırsatı bulacak.

Lise mezunlarına kariyer fırsatı C¸ağrı merkezlerinin lise, yüksekokul ve üniversite mezunlarına kariyer yapma imkânı verebilen bir sektör olduğunu dile getiren Teleperformance Türkiye Genel Müdürü Engin Utkan, güçlü iletişim kurabilen ve kendisini sürekli geliştirmek isteyen lise mezunu gençlerin de çağrı merkezi sektöründe meslek edinerek ilerleyebileceğinin altını çiziyor.

Sektöre nitelikli işgücü sağlanmasına destek olmak amacıyla personel eğitimleri için 2010’dan bu yana İŞKUR Uşak İl Müdürlüğü ile işbirliğini sürdürdüklerini dile getiren Utkan, bugüne kadar İŞKUR Meslek Edindirme Programları ve Teleperformance eğitimleriyle Uşak’ta 1000’den fazla kişiyi işe alarak sektöre kalifiye eleman kazandırdıklarını ve asgari bir eğitim standardı oluşturduklarını belirtiyor.

Utkan, yeni istihdam hedefi ve işe alımlarla ilgili olarak şunları söylüyor: “2007’den bu yana faaliyet gösteren Uşak lokasyonumuzda Müşteri Hizmetleri Temsilcisi olarak başlayacak 200 kişiyi, çağrı merkezi sektöründe sağlam bir kariyer bekliyor. Başarılı olan çalışanlarımız, en fazla ikişer yıllık aralıklarla takım liderliğine, ekip yöneticiliğine, süpervizörlüğe ve proje yöneticiliğine adım adım çıkarak modern ve sağlıklı çalışma koşullarında, kurumsal bir ofis ortamında geleceklerini sağlam temeller üzerine inşa edebiliyorlar. Çalışanlarımıza ayrıca farklı departmanlar arasında yatay geçiş imkanı da sunuyoruz. Lise mezunu gençlerimizin de kariyer yapabilecekleri çağrı merkezi sektörü, bir önceki yıla oranla 2014 sonunda 80 bin çalışanla yüzde 12 büyürken, biz de Teleperformance Türkiye olarak işini seven ve kariyer hedefleyen kişileri yetiştirmek, sektöre yeni kalifiye elemanlar kazandırmak amacıyla çalışmalarımıza ve mesleki eğitimlerimize devam edeceğiz.”

Haberin Devamı