Gazete Vatan Logo

20 yıldır öldürdüğü insanları yiyor!

Rusya'da 20 yılını 11 kişiyi öldürüp etlerini yiyerek geçiren seri katil yakalandı. Katil, cinayetlerin sebebini de "Yaşamak için ne yapabilirdim." diyerek açıkladı.

20 yıldır öldürdüğü insanları yiyor!

Rusya'da 68 yaşındaki kadın 11 kişiyi öldürdü, parçalarına ayırıp istediği şekilde yedi. Son cinayetinde yakayı ele verdi.

20 YILDIR İNSAN ETİYLE BESLENİYOR

Rusya'da yaşanan akılalmaz olay, ülke çapında konuşuluyor. 68 yaşındaki eski bir otel çalışanı 20 yıldır öldürdüğü insanların etleriyle besleniyor.

SON CİNAYETİNDE YAKAYI ELE VERDİ

Rusya'da nedeni bilinmeyen cinayetlerin artması ve ölen kişilerin ortadan kaybolup başsız, kolsuz, bacaksız hallerinin bulunması şüpheleri artırmıştı. Katil en son cinayetinde parçalara ayırıp çantasına koyduğu insan vücuduyla kameralara yakalandı.

HERŞEYİ GÜNLÜĞÜNE YAZMIŞ

Yaşlı seri katil, kurbanlarını yaşadığı apartmana çağırıp öldürüyormuş. Olayı itiraf eden kadının günlüğün her şeyi ortaya çıkarıyor.

GÜNLÜĞÜNDE CİNAYETİ NASIL İŞLEDİĞİNİ ANLATMIŞ

Seri katilin günlüğünde cinayetleri nasıl işlediği, bunun ne kadar hoşuna gittiği, özellikle insanların iç organlarını çıkarıp pişirdiği gibi birçok cinayetin ayrıntısı yazıyor. Katil kurbanlarını banyoda kesip doğruyormuş.

Haberin Devamı

" YAŞAMAK İÇİN BAŞKA NE YAPABİLİRDİM "

İnsanların kanını donduran seri katil yakalandığında "Bu son cinayetimdi, yıllardır bu anı bekliyordum. Yaşamak için başka ne yapabilirdim" dedi. Hakim, kadına hapisle ilgili ne düşündüğünü sordu, kadınsa "Ben suçluyum, cezalandırılmayı hak ediyorum." dedi.