Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü şarkıcı Zara ölümden döndü

Ünlü şarkıcı Zara ölümden döndü

Zara, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Zara'nın 4 gün önce büyük bir kaza geçirip ölümden döndüğü ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Zara ölümden döndü

20’li yaşlarda metal ve rock şarkısı dinlediğini söyleyen Zara, Ferman Akgül ile düet yaptı.

5 dört gün önce trafik kazası geçiren, ölümden dönen şarkıcı, “Bu kazayı annemin duymasını istememiştim, her şey çok çabuk oldu. Bu hayatın Allah tarafından bana ikinci kez hediye olduğuna inanıyorum. Alacak nefesimiz varmış” dedi.

Zara ölümden dönmüş

Ünlü sanatçı dört gün önce Osmangazi Köprüsü'nde kaza geçirdiğini de anlattı. Zara; kaza ile ilgili olarak "‘Maalesef arabamız perte çıkacak kadar büyük bir kazaydı. Kaza, sabaha karşı 4 sularında Osmangazi Köprüsü’nde oldu. Bir an köprüden uçuyoruz zannettim. Çok şükür ki inanılmaz bir şekilde ufak tefek morluk ve sıyrıklarla atlattık. O zaman anladım ki her an birbirimize misafiriz. Dolayısıyla birbirimizin kıymetini bilelim. Bunu hep söylüyordum ama şu an tüm hücrelerime kadar yaşayarak söylüyorum. Hayatı bana ikinci defa hediye edilmiş gibi hissediyorum. Bugün belki biraz da onun heyecanı var.' dedi.