Gazete Vatan Logo

20 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. 20 Ağustos 2015 Perşembe günü burç yorumları ne diyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını haberimizde sizler için derledik.

20 Ağustos Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu-(21 Mart - 19 Nisan)

Bugün başkalarının size sunacağı güzel imkanları görmezden gelmeyin. İhtiyacınız olan bir konuda gelebilecek destek tekliflerine açık olun. İnsanların sizin için bir şeyler yapmasına izin vermek kazancınızı artıracak.

Boğa Burcu Günlük Yorumu-(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün eşinizle ilgili konular, ona vereceğiniz destek, birlikte yapacağınız işler öncelikli konularınız olacak. Tekbaşına yapma şansınız olmayan işler, beraber almak zorunda olduğunuz kararlar gündeme gelebilir. Uyumlu olun.

İkizler Burcu Günlük Yorumu-(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün yapacağınız işler biraz fazla uğraştırıcı ve detaylı nitelikte olabilir. Kolaya kaçan bir enerjiniz olmayacak. Çetrefilli işlerde bile yılmadan çabalamanız, sonuçta istediğiniz çeşit çözümlere ulaşmanızı sağlayacak.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu-(22 Haziran - 22 Temmuz)

Anne babalar çocuğunuzla ilgilenmeniz gereken bir gün olacak. Onunla birlikte geçirdiğiniz zamanın onun için ne kadar kıymetli olduğunu fark edin. Zamanı keyifli biçimde yaşamanın nasıl yapıldığını size gösterebilir. İzin verin.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu-(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aileden birinin bugün size her zamankinden fazla ihtiyacı olabilir. Eğer bir sorun varsa ortada, öylesine olan yaklaşımlardan kaçının. Derinlemesine nüfus eden ve seyirci olmaktan ötesine geçen tavırlara ihtiyaç olacak.

Başak Burcu Günlük Yorumu-(23 Ağustos - 22 Eylül)

Kendinizi ifade edip fikirlerinizi dillendireceğiniz ortamlar bulacaksınız. Bir kararınızı açıklamak, bir karar almak için elverişli bir gün. Bugün zihniniz de detayları görecek nitelikte. Buna ihtiyaç duyduğunuz işlere yönelin.

Terazi Burcu Günlük Yorumu-(23 Eylül - 22 Ekim)

Paranın hesabını yapacağınız bir gün. Bir şeylerin maddesel karşılığını, emeğinizin neye mal olduğunu tespit edebileceğiniz daha doğrusu bunlara öncelik vereceğiniz nitelikte bir gün olacak. Maddi konular dikkatinizi dağıtmasın.

Akrep Burcu Günlük Yorumu-(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün özellikle kendinizle ilgili konularda motivasyonunuzyüksek olacak. Yaptığınız işe tüm enerjinizi verin bugün. Çalışmak, kendi adınıza bir şeyler yapmak sizi mutlu edecek. Hedef odaklı olmak üretkenliğinizi artıracak.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu-(22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün kendinizle baş başa kalmak size iyi gelecek. Ortaklaşa yapılan işler konusunda çok fazla beklentiye girmeyin. Dış sesler konsantrasyonunuzu bozup kafanızı dağıtabilir. Ruhsal çalışmalardan da fayda gelecek bugün.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu-(22 Aralık - 19 Ocak)

Bugünü istesenizde yalnız başına geçirme şansınız olmayacak. Etrafınızda sizinle bir şeyler paylaşmak ihtiyacında olan insanlar olacak. Dert ortaklığı, sırdaşlık ve belki de yarenlik etmenizi isteyen dostları göz ardı etmeyin.

Kova Burcu Günlük Yorumu-(20 Ocak - 18 Şubat)

Bugün çalışma temponuz yüksek olacak. Ne kadar istekli ve gayretli olduğunuzu göstermeniz gerekecek. Bir takım rekabetli durumlar ve mücadeleler söz konusu olabilir. Görünür olmak ve takdir almak bugün çaba isteyecek.

Balık Burcu Günlük Yorumu-(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Bugün hayatınızda değişim yaratmak, daha önce bilmediğiniz şeyleri öğrenmek, bilginizi derinleştirmek, deneyim kazanmak, denemediğinizi denemek gibi şeyler sizi motive edip verimli bir gün geçirmenizi sağlayacak olan eylemler.