Gazete Vatan Logo

2 Nisan Survivor dokunulmazlığı Kim kazanacak? (Elemeye kim kalacak?)

Survivor adasında birleşme partisine giderek az bir zaman kala mücadele, hırs ve rekabet de kat kat artıyor. Son ceza oyunu sonrasında Survivor adasında ortalık bir hayli karıştı. Çünkü ceza oyununun kaybeden dokunulmazlık oyunlarında olmasa da diğer oyunlarda hem dezavantajlı olarak parkurlara çıkacak. Survivor adasında dokunulmazlık oyunu Cumartesi ve Pazar akşamı kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

2 Nisan Survivor dokunulmazlığı Kim kazanacak? (Elemeye kim kalacak?)

Survivor adasında gönüllüler takımı ile ünlüler takımı arasında mücadele tüm hızıyla sürüyor. Her iki takım da geçtiğimiz hafta ceza oyunu haberi ile moralleri açısından büyük bir darbe aldı. Çünkü ceza oyunu diğer oyunların aksine bir şey kazanmak için değil bir şey kaybetmemek için oynanacaktı. Üstelik Acun Ilıcalı bu oyunun şimdikiler arasından en zorlu oyun olacağını söylüyordu. Hatta ceza oyununun cezasını öğrenen yarışmacılar ikinci bir şok daha yaşadılar. Ceza oyununu kaybedecek olan takım dokunulmazlık oyunu haricindeki oyunlara 1-0 önde başlamak zorunda kalacaktı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu yüzden her iki takım arasında da kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. Nihayetinde ceza oyununu kazananı ünlüler takımı oldu ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunları dışındaki oyunlara 1-0 geri başlamak durumunda kaldı. Bunun ilk etkilerinden bir tanesinin sonrasında yapılacak olan ödül oyununda görüneceği düşünülüyordu.

Ödülün barbekü olduğu ödül oyununda ünlüler takımı ceza oyunu sayesinde gönüllüler takımına karşı büyük bir avantaja sahipti. Ancak gönüllüler takımı oyuna geride başlamalarına rağmen üstün bir performans göstererek ünlüler takımını yendi ve ödül oyununu kazandı. Gönüllüler takımı aylardır hasretini çektikleri etleri bir güzel mideye indirme hakkına erişti.

Haberin Devamı

Oynanan ödül oyununun gönüllüler takımı tarafından kazanılması takımda büyük bir motivasyona yol açtı. Çünkü gönüllüler takımı geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybetmiş ve eleme potasına 4 arkadaşlarını sokmak zorunda kalmıştı. Özellikle ödül oyunu kazanmaları ile depoladıkları motivasyon gönüllüler takımının Cumartesi ve Pazar akşamı oynayacakları dokunulmazlık oyununda onlara ekstra bir güç, dirayet ve performans sağlayacak. Gönüllüler takımı bu kez dokunulmazlık oyunlarını kaybetmek ve eleme potasına arkadaşlarını sokup birinin elenmesine neden olmak istemiyor.

Aslında durum ünlüler takımı için de hiç farklı değil. Ancak ünlüler takımının ödül oyununu ve barbekü ödülünü kaybetmesi onları büyük bir mutsuzluğun içine soktu. Son dokunulmazlık oyununu kazanmaları ile moralleri yerine gelen ünlüler takımı yarışmacıları yeniden dokunulmazlık oyununu kaybedip aralarından bir kişinin elenmesini istemiyor. Bundan önceki haftalarda ardı arkasına takım arkadaşlarını elemek zorunda kalan ünlüler takımı bir hayli eksilmiş ve bu durum onlarda güçlerinin de azalmasına yol açmıştı. Bu yüzden ünlüler takımının da hedefi ne pahasına olursa olsun dokunulmazlık oyununu kazanmak.

Haberin Devamı

Cumartesi ve Pazar akşamları oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler takımı ile gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Dokunulmazlık kaybeden takım aralarından 4 kişinin adını vererek o yarışmacıları eleme potasına sokacak. Sonrasında yapılacak olan halk oylamasının ardından en az SMS alan yarışmacı adaya veda edecek.