Gazete Vatan Logo

2 kat internet

Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye Turkcell’den de tam destek geldi. Faturalı, faturasız, bireysel ve kurumsal tüm abonelerin internet paketlerini 2’ye katlayan Turkcell; dijital uygulamaları BİP, TV+, Dergilik ve lifebox’da geçerli GB’ları da 2 katına çıkardı

2 kat internet

Turkcell, ülkenin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlamak ve sürdürülebilir büyümenin devamı için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na tam destek veren Turkcell, iletişim ihtiyaçlarını herkes daha rahat karşılasın diye bugünden itibaren internet paketlerini 2’ye katlıyor. Ayrıca, Türkiye’nin sevilen dijital uygulamaları BiP, TV+, Dergilik ve lifebox’ta geçerli GB’lar da 2 katına çıkıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için BiP uygulamasına girerek, keşfet içerisindeki ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kanalını takip etmek yeterli olacak. Yılsonuna kadar sürecek kampanya ile Turkcell’liler aynı fiyata 2 kat daha fazla internet kullanabilecek.

BİP’ten takip edilecek

Çeyrek asırdır Türkiye’nin dijital ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Kampanyayı biz de destekliyoruz. Enflasyona eksi yönde katkı yapan tek sektör olarak, bugün de üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Turkcell Türkiye için var; Türkiye olmadan Turkcell var olamaz. Biz de dijital altyapımızı müşterilerimize açarak internet kotalarını 2’ye katlıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz aynı fiyata 2 kat daha fazla internet kullanmaya başlayacak. Biliyoruz ki Türkiye kazanırsa Turkcell de kazanacak” dedi. Bireysel ve kurumsal tüm faturalı müşteriler ve paketli faturasız abonelerin faydalanacağı kampanyaya katılım, yerli iletişim ve yaşam platformu BiP ile sağlanıyor. Bugünden itibaren 4.5G uyumlu SIM kart sahipleri, BiP’in Keşfet bölümünde yer alan ‘Enflasyonla Mücadele’ kanalını takip ederek, ‘katlanan kampanya’ya dâhil oluyor. Öte yandan SIM kartları 4.5G’yi desteklemeyen Turkcell’liler de kampanyadan faydalanmak için en yakın Turkcell bayisinde ücretsiz olarak SIM kartlarını değiştirip kotalarını katlayabiliyor.

Haberin Devamı

THY VE PEGASUS’DA % 20’YE VARAN İNDİRİM

Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus da düzenledikleri kampanyalarla programa destek verdi. Pegasus tüm yurt içi uçuşlarında yüzde 20 indirim uygularken, THY de iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat ücretlerinde yüzde 10 indirim başlattı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, kampanya ile ilgili Twitter hesabından, “THY her zaman milletinin gururu ve destekçisidir” mesajını paylaştı. Yüzde 10 indirimden yararlanmak için bileti alırken yolcunun ‘TURKIYEKAZANACAK’ promosyon kodunu girmesinin yeterli olacak. Ekşi, ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk seferlerine ilginin yoğun olduğunu belirterek, yapılacak tarifeli seferlerde ilk 2 gün, 1.640 biletin satıldığını duyurdu.

Haberin Devamı