Gazete Vatan Logo

2 günde satış 409 evi erkene çekti

Nef’in Çekmeköy’deki Fiba Grubu arsalarında geliştirdiği 3 projeden ilki olan Nef Çamlıtepe’deki 497 konutun 2 günde satılmasının ardından, 409 konuttan oluşan Nef Ormantepe planlanandan bir yıl önce satışa çıktı.

2 günde satış 409 evi  erkene çekti

Nef’in Çekmeköy’deki Fiba Grubu arsalarında geliştirdiği 3 projeden ilki olan Nef Çamlıtepe’deki

497 konutun 2 günde satılmasının ardından, 409 konuttan oluşan Nef Ormantepe planlanandan bir yıl önce satışa çıktı. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef’in bugüne kadar en hızlı sattıkları projenin 108 konuttan oluştuğunu ve bir günde bitirdiklerini hatırlattı. Timur, “Bu rakamı 3 yıl önce yakalamıştık ve o günün şartları, bugüne göre daha iyiydi. Şimdi 497 konutu 2 günde sattık. Türkiye ekonomisinin hassas olduğu bir dönemde, böyle bir satış rekoruna imza atmış olmak büyük bir moral” diye konuştu.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin de şunları söyledi: “Türkiye’de gayrimenkul sektöründe gelecek vaat eden doğru projeyi geliştirdiğinizde, tüketicinin talebi de oldukça yüksek oluyor. Bu ekonomi için bir mesaj niteliğinde, bizi de kalan fazlar için heyecanlandırıyor.”

İnternetten 1.6 milyonluk ev satışı
FİBA Grubu’nun Çekmeköy’deki 230 dönüm arazisi üzerinde Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy olarak 3 farklı proje hayata geçireceklerini anlatan Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, ikinci proje olan Nef Ormantepe’de 409 konutun bulunduğunu anlattı. Çelik, “1+1 daire fiyatı 299 bin liradan başlarken, 2+1 daire fiyatı 429 bin lira, 3+1 daire fiyatı 649 bin liradan başlıyor. Proje Ekim 2020’de teslim edilecek” dedi.
‘Efsane Cuma’ indirimlerini hepsiburada.com üzerinden kendilerinin de uyguladığını anlatan Çelik, “Türkiye’de ilk kez bir e-ticaret platformundan ev satışı yapıldı. İlk önce 3 adet 1+1 daireyi tamamı peşin olarak 279 bin liradan satışa sunduk ve 1 saatte tükendi. Ardından 2 adet 2+1 daireyi 409 bin liradan satışa koyduk. Onlar da tükendi. 1.6 milyon liralık konut satışı ilk kez e-ticaret üzerinden yapıldı” diye konuştu.

Haberin Devamı