Gazete Vatan Logo

2 günde 3.3 milyar liralık imzalar atıldı

Emlak Konut, değeri toplam 3.3 milyar lirayı bulan Çekmeköy ve Florya ihalelerinin imzalarını attı. Florya’daki proje Millet Bahçesi’ne komşu olacak

2 günde 3.3 milyar liralık imzalar atıldı

Emlak Konut GYO tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Öz Er-Ka İnşaat tarafından toplam 2 milyar 250 milyon TL bedelle kazanılan Florya arazisi ihalesinin imza töreni gerçekleştirildi. Önceki gün de DAP Holding iştiraki Eltes İnşaat & İstlife Yapı İş Ortaklığı tarafından toplam 1 milyar 111 milyon 100 bin TL bedelle kazanılan Çekmeköy Arazisi İhalesi’nin imza töreni yapıldı. Böylece Emlak Konut GYO, 2 günde 3.3 milyar liralık imza atmış oldu.

Florya arazisi ihalesinin imza töreni, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Öz Er-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keleş, Galatasaray Spor Kulübü Gayrimenkul Geliştirme AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener’in katılımıyla gerçekleşti.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “2018’in ilk 5 ayında sektöre ve ekonomiye katkı sağlayacak 5.1 milyar TL değerinde ihaleyi başarıyla gerçekleştirdik” dedi. Öz Er-Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Keleş de “Bu projenin İstanbul için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Denize uzaklığı yaklaşık 700 metre, yapılması planlanan Millet Bahçesi’ne uzaklığı yaklaşık 500 metre olan, site içerisinde az katlı konutlarımızla önemli bir çalışmaya imza atıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Mehmet Akif Şener de Florya adının Galatasaray ile özdeşleşmiş bir bölge olduğuna işaret etti.

Çekmeköy de tamamlandı
DAP Holding iştiraki Eltes İnşaat&İstlife Yapı İş Ortaklığı tarafından toplam 1 milyar 111 milyon 100 bin TL bedelle kazanılan Çekmeköy Arazisi İhalesi’nin imza töreni de Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti. Ziya Yılmaz, Nişantaşı ve Çekmeköy ihalelerini bir hafta arayla kazandıklarını hatırlattı.