Gazete Vatan Logo

2 Eylül Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 2 Eylül Salı günlük burç yorumları…

2 Eylül Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Bugün maddi konularda pek çok olay ya da haber size ulaşacak. Paranızı ne ile değerlendirirseniz daha iyi olur diye akıl vereniniz ve alacaklarınızın kalitesine karışanınız bol olacak. Duymazdan geldikleriniz belki tasarruf sağlayıcı tavsiyeler olabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Bugün kendinizi yoracak bir tempoya çok fazla tahammül edemeyebilirsiniz. Zaten şartlar da genel itibariyle sizden yana olacak gün boyunca. Her şeyin lehinize olmasını kolaylaştıracak dış destekleri görmezden gelmeyin.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Sizin dışınızda gelişen olaylar, başkalarının yaşadığı sıkıntılı durumlar nedeniyle işleriniz aksayabilir. Ağırdan alan veya elini taşın altına sokmaktan kaçınan insanlar olabilir etrafınızda. Bağımlı olmak sizi de etkileyecek.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün birlikte keyifli zaman geçirmek ihtiyacı duyduğunuz insanlarla ortak planlar yapabilirsiniz. Bunun için çok uzaklara bakmanıza gerek yok. Belki de en yakınlarınızda duran birileri ile yarenlik etme şansı yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Size özellikle mesleki anlamda artı değer katacak olan bir eğitim ya da bir iş gezisi gündeme gelebilir. Ancak bu tip durumlardan gelecek faydayı değerlendirememe riskiniz var. İşinize katkı sağlayacak değerleri görmeye çalışın.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün değişikliklere ve geliştirici imkanlara kendinizi açın. Başka bir amaçla girdiğiniz bir ortamdan faydalı bilgilerle çıkma ihtimaliniz var. Ne işime yarayacak diye kestirip atmazsanız yeni olanın yararını göreceksiniz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün hassasiyetiniz yüksek olacak. Ancak bu hassasiyet duygusal değerlerden ziyade maddi ihtiyaçlar temelli olacak. Objektif olarak bakın ve haksızlığa uğramamak adına karşınızdakine haksızlık edip etmediğinizi değerlendirin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Günü eşinizle bir arada yapacağınız veya onunla ilgili olarak yerine getirmeniz gereken işlere ayırın. Neden bu kadar başkaları için çabalıyorum diye düşünmeyin. Sağladığınız fayda sizin de yüzünüzü güldürecek sonuçlar sunacak.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugün yoğun ve sıkıcı bazı detaylar gözünüzde büyüyebilir. Ancak bir miktar çaba ile pek çok şey çorap söküğü gibi kendiliğinden yoluna girecek. Bu çözümlerin bir kısmı görmezden geldiğiniz dostların katkısı ile gelecek.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün birlikteyken zamanı boşa harcadığınızı düşündüren kişilerin önemli katkıları olacak size. Sadece hoş sohbet amaçlı olarak bir araya geldiğiniz bir kişi vasıtasıyla yeni iş teklifleri ve gelişim fırsatları gelebilir.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Üzerinizde bir miktar miskinlik olabilir. Mecbur kalmasanız belki de hiç evden çıkmayıp tembellik yapmaya niyet edebilirsiniz. Ancak boş işlerle uğraşmak ileride de katkı sağlayacak önemli fırsatları kaçırmanıza sebep olabilir.

Haberin Devamı

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Bugün suskunluk ya da hareketsizlik pek size göre değil. Kendinizle ilgili olan bir takım şeyleri paylaşma ihtiyacınız yüksek. Aynı şekilde paylaşma ihtiyacında olan insanlar da size gelebilir. Dinlemeye zaman ayırın.