Gazete Vatan Logo

2. elde 6 milyonla zirve

Otoshops Genel Müdürü Denizaşan, MTV düzenlemesi ve döviz kurlarındaki artışın otomobil fiyatlarına yansımasıyla 2’nci elde hareketlilik yaşandığını belirterek, “6 milyonla rekor yolda” dedi

2. elde 6 milyonla zirve

Otoshops, kuruluşunun ilk yılında belirlediği satış hedefini aşmayı başardı. Her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya araçlarını satmak isteyenlere tek noktadan çözümler sunan Otoshops, 6 bin adetlik 2017 hedefine yıl bitmeden ulaştı.

Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, şu ana kadar 5 milyon adede yakın aracın el değiştirdiği 2’nci el pazarında, kurumsal firmaların payının arttığına dikkat çekerek, “Kurumsal yapıların artması sonucu müşterinin öncelikli beklentisi olan güven unsurunun sağlanması ile 2’nci el pazarına ilgi büyüdü. Fiyat avantajı sebebiyle 2’nci el otomobil almayı tercih eden bir kitle oluştu” dedi. Denizaşan, MTV düzenlemesi ve döviz kurlarındaki artışın sıfır otomobil fiyatlarına yansımasının 2’nci el pazarını canlandıracağını belirterek, 2017’nin 6 milyon adet üzerinde rekor satış ile tamamlanmasını beklediklerini söyledi.