Gazete Vatan Logo

2 diploma, işsizlik ve katliam

Konya'da iki üniversite mezunu işsiz genç annesi ablası yeğeni ve bir akrabasını pompalı tüfek ile öldürdü.

Olay saat 22.00 sıralarında Ereğli İlçesi Şinasi Mahallesi Adaklı Sokak’ta meydana geldi. Bir süredir bunalımda olan iki üniversite mezunu işsiz Doğan Demirok’un ailesi ile birlikte oturduğu evlerine, dayısının oğlu Duran Dursun misafirliğe geldi. Doğan Demirok’un annesi 75 yaşındaki Rabia Demirok, ablası 35 yaşındaki Serap Sayın, yeğeni 19 yaşındaki Aydın Can ve kuzeni Duran Dursun tek katlı evin balkonda sohbet ederken, iddiaya göre elinde pompalı tüfekle yanlarına gelen Doğan Demirok, art arda tetiğe basarak katliam yaptı.

Silah sesleri üzerine eve gelen komşuları, kan gölüne dönüşen balkonda Doğan Demirok'u elinde silahla annesi, ablası yeğeni ve akrabasının cansız bedenlerinin başında gördü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen Doğan Demirok’u suç aleti pompalı tüfek ile yakaladı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede ise 4 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdikleri saptandı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenle ailesini katleden Demirkol gözaltına alınırken, ölenlerin cesetleri ise savcının incelemesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı