Gazete Vatan Logo

2. El’de yüksek kalite : Audrive

Audrive 2. el araç alım/satımı konusuna yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

2. El’de yüksek kalite : Audrive

Audi markası özelinde 2. el araç alım/satımı konusunda hizmet veren Audrive, geçmişte Audi markası çatısı altında görev almış uzman kadrosuyla otomobil severlerle buluşuyor.
Farklı marka ve modellerle takas imkanı da sunan Audrive, 1.200 m²’si kapalı olmak üzere toplamda 2.500 m²’lik bir alanda müşterilerine kusursuz hizmet vermektedir.


Audrive.com web sitesi üzerinde tüm araç bilgilerine, plaka şasi numaralarına, distribütör garanti durumu, muayene geçerlilik tarihi, yetkili servis bakım geçmişi ve tramer bilgilerine ulaşılabiliyor, 360° ekspertiz modülü ile boya kaporta ekspertizi şeffaf bir şekilde görüntülenebiliyor.


Audrive’da tüm araçlar kapalı alanda sergilenmekte ve tüm otomobiller yetkili servis bakımları tamamlanmış, muayeneleri yapılmış ve yakıt depoları doldurulmuş olarak teslim edilmektedir.




Sosyal medyada da aktif olan Audrive’ın Facebook sayfasından da araç bilgilerine ulaşılabilmekte, misafirler için özel dizayn edilmiş cafe, ikramlar ve çocuk oyun alanlarına dair fotoğraflar ve çok özel paylaşımlar Audrive Instagram hesabından ziyaretçilere sunulmaktadır.


İlerleyen tarihlerde iPhone, iPad, Android ve Windows Phone uygulamaları yayınlanacak olan Audrive, mobil platformlarda da otomobil severlere hizmet vermeye başlayacaktır.

Facebook.com/audriveistanbul
Instagram.com/audrive

Haberin Devamı