Gazete Vatan Logo

19 Nisan Salı altın fiyatları nasıl değişti?

Altın fiyatları değişken değerlere sahiptir. Altın fiyatları kolaylıkla öğrenilebilir. Altın fiyatlarını yazımız aracılığıyla öğrenebileceksiniz.

19 Nisan Salı altın fiyatları nasıl değişti?

19 Nisan 2016 Salı gününden itibaren güncel ve anlık değişimler göstermektedir. Altın fiyatları Altın fiyatları grafiğinin ne olduğunu haberimizin detayında bulabilirsiniz. Yazımızda sizlere 19 Nisan Salı gününden itibaren altın fiyatlarının nasıl olduğunu ve ne kadar olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Çeyrek altın 185’lere doğru yükseldi. Gerçekten tarihi bir rakama hepimiz şahit oluyoruz. Çeyrek altın fiyatları son iki buçuk ayda zirve fiyatını bizlere gösterdi. Borsa İstanbul kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında yer alan altın kilogram fiyatı 113 bin 800 liraya kadar geriledi. Altın fiyatları bu hafta içerisinde çok sık bir süreyle değişmekte ve grafikte büyük mutluluklar meydana gelmektedir. Sizlerin de altını var ise eğer bozdurmak istiyorsanız bu yüksek zamanlarında bozdurabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. En son gelen haberler doğrultusunda ise altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştirilmiş olan kurumlar arasında; Garanti Bankası, merkez döviz, Rona Döviz, Denizbank ve kıymetli Madenler yer almaktadır.

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Gümüş piyasasında son gelişmeleri ise bir işlemde toplamda 654 bin 54 dolarlık işlem hacmi görüldü. Altın endeksi önceki kapanışa göre bu sefer yüzde 1.37 kadar değer kaybetti. Dün Çin'de ise beklentilerin altında yer alan verileri ve sonrasında ise dolar endeksinde bulunan bir ilişkin etkisi ile beraber yükselişe geçmiş olan altının fiyatı bir gün içerisinde 1.36 artış göstererek son iki buçuk ayın altının en yüksek rakamlarını bizlere göstermiştir. Altın piyasasında yer alan beş işlemde toplamda 29 işlemde 26 milyon 540 bin dolarlık işlem hacmi bu zamana kadar kaydedildi. Sizlere bugünkü işlemlere ilişkin verileri verecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz. En yüksek kapanış ise 114.250 oralar dikkat çekmektedir. Önceki kapanış 110.470 olurken en düşük kapanış 113.800 ve sonrasında ağırlık ortalama ise 113.826 olarak yer almaktadır. Altın piyasasında yer alan 23 işletmede 13 milyon 766 bin ve sonrasında 38 işlemde ise 32 milyon 190 bin dolarlık işlem hacmi bu zamana kadar kaydedildi. Kapalıçarşı'da yer alan çeyrek altın ise 188 liradan alıcı bulmaktadır. Altının kilogram fiyatı 114 bin 700 liraya kadar yükseldi. Borsa İstanbul'da yer alan kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında toplamda altının kilogramı 114 bin 700 liraya kadar yükselme gösterdi. Toplamda kilogram olarak işlem miktarı ise 770,34 olarak dikkat çekmektedir. Cumhuriyet altını ise 765 liradan satışı bulunmaktadır. Altın artık bu zamanda da gram bazında ise pazartesi günü çok düşük bir hacimle seyrederek 110 453 liradan tamamlanmakta olan altının gramı şu sıralarda ise dolar kurunda yer alan düşüşün etkisi ile de beraber önceki kafasına göre 0.10 azalarak yaklaşık olarak 114,40 liradan alıcı bulmuştur. Altın onsu 1260 dolar ile yaklaşık olarak bir ayın en yüksek zirvesine çıktı diyebiliriz.

Haberin Devamı