Gazete Vatan Logo

19 Ağustos Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 19 Ağustos Çarşamba günlük burç yorumları…

19 Ağustos Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu-(21 Mart - 19 Nisan)

İkili ilişkilerdeki uyumlu hava bugün ne yazık ki biraz dağılacak. Özellikle günün ikinci yarısında alacağınız beklenmedik tepkiler sizi şaşırtabilir. Her şey yolunda dediğiniz noktalara belki bir kez daha göz atmak gerekir

Boğa Burcu Günlük Yorumu-(20 Nisan - 20 Mayıs)

Günün başında planladığınız iş akışı değişmek zorunda kalacak bugün. İlk planım devam etsin diye ısrar etmek, hırçınlaşmak faydasız. Mecburen yerine getirmek zorunda olduğunuz yeni görevler eklenebilir iş listenize.

İkizler Burcu Günlük Yorumu-(21 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün hayatınıza heyecan katacak değişik bir şeyler yapma ihtiyacındasınız. Yeni bir hobiye niyet etmek, yüzünüzü güldürecek sosyal ortamlarda bulunmak iyi gelebilir. Ancak eğlence ve samimiyetlerin dozunu iyi ayarlamak lazım.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu-(22 Haziran - 22 Temmuz)

Ailevi konularda fevri tepkiler vermekten kaçınmalısınız bugün. En çok sevdiklerinizle ilgili olan mevzularda ve de onlarla olan ilişkilerinizde dengede durmanız gerekiyor. Sözünüzün ve de kararlarınızın arkasında durun.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu-(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün okuduğunuzu anlamak, duyduğunuzu idrak etmek söz konusu olduğunda aceleci davranmayın. Çabucak yapılan yargılardan kaçının. Sözleriniz sukunet içermeli. Bir arabuluculuk yapmanız veya ortamı yumuşatmanız gerekebilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu-(23 Ağustos - 22 Eylül)

Bir şeyler satın almak, para harcamak gibi şeyler bugün çok fazla düşünmeden yapabileceğiniz şeyler. Sırf sahip olmak ve keyfinizi yerine getirmek adına size faydası dokunmayacak nitelikte olan alış verişlerden kaçının.

Terazi Burcu Günlük Yorumu-(23 Eylül - 22 Ekim)

Konuşmaya başladığınızda söylediklerinizin aksini ispatlamaya çalışan insanlar olabilir etrafınızda. Muhalefete isyan edip direnmek yerine size gösterilmeyen anlayışı siz verin karşınızdakine. Ödülünü hızlıca alacaksınız.

Akrep Burcu Günlük Yorumu-(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugün hayatı tek başına yaşamadığınızı ve başkalarıyla optimum seviyede iş birliği yapmanız gerektiğini görmeye çalışın. İzolasyon ihtiyacınızı doyuracak bir fırsat yaratamazsanız tavrınız huysuzluk olarak yansıyabilir.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu-(22 Kasım - 21 Aralık)

Bir arkadaşınızın beklemediğiniz dengesiz bir davranışı asabileşmenize sebep olabilir. Şaka gibi başlayan bir durum sizi rahatsız edecek niteliğe bürünebilir. Yeni mekanlar ve yeni arkadaşlıklar için elverişli bir gün olacak.
Oğlak Burcu Günlük Yorumu-(22 Aralık - 19 Ocak)
İşinizle ilgili gönüllü olmakta zorlandığınız bir takım değişiklikler gündeme gelebilir. Daha önce yapmadığınız, yapmayı tercih etmediğiniz görevleri üstlenmeniz gerekebilir. Ancak bu, uyumlu iş ilişkilerine vesile olacak.
Kova Burcu Günlük Yorumu-(20 Ocak - 18 Şubat)
Bugün farklı görüşlere uyum sağlamakta ve anlayış göstermekte zorlanabilirsiniz. Ancak size söylenen ve belki de rahatsız eden tavsiyelere kulak vermenin faydasını göreceksiniz. Hiç aklınıza gelmeyen çözümler üretilecek.
Balık Burcu Günlük Yorumu-(19 Şubat - 20 Mart)
Paylaşımlar konusunda dengeler sarsılabilir. Senin benim tartışmaları yaşanabilir bazı konularda. Özellikle iş ve sorumluluklar teması söz konusu olduğunda bağımsız hareket etmekte ısrarcı olan insanlara karşı sabırlı olun.

Haberin Devamı