Gazete Vatan Logo
Magazin 18 yaşındaki Rumen kız bekaretini 9 milyon TL'ye sattı!

18 yaşındaki Rumen kız bekaretini 9 milyon TL'ye sattı!

18 yaşındaki Aleexandra Kefren, bekaretini yaklaşık 9 milyon TL'ye sattı. İşte Aleexandra Kefren'in ilginç hikayesi...

18 yaşındaki Rumen kız bekaretini 9 milyon TL'ye sattı!

18 yaşındaki Aleexandra Kefren, Romanya'daki ailesine yeni bir ev alabilmek için bekaretini yaklaşık 9 milyon TL'ye sattı.

18 yaşında Rumen vatandaş Aleexandra Kefren, bekâretini 2.3 milyon Euro yani yaklaşık 9 milyon TL sattığını açıkladı.

İNGİLİZ KANALINDA PROGRAMA ÇIKIP BEKARETİNİ SATIŞA ÇIKARMIŞTI

Romanya'daki ailesine yeni bir ev almak istediğini söyleyerek geçtiğimiz aylarda bekâretini satışa çıkaran Aleexandra Kefren, bir kez daha uluslararası basında kendine yer buldu.18 yaşındaki Kefren, geçen Kasım ayında İngiliz televizyonu ITV'de yayımlanan "This Morning" (Bu Sabah) programına çıkarak, bekâretini satmak istediğini açıklamıştı.

AİLESİNE EV ALMAYI DÜŞÜNÜYORMUŞ

Hollywood yapımı "Indecent Proposal" (Ahlaksız Teklif) filmini izlediğinde bu kararı verdiğini söyleyen Kefren, elde edeceği parayla da Romanya'daki ailesi için yeni bir ev almayı planladığını söylemişti.

BEKARETİNİ HONG KONG'LU MİLYONERE SATTI

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Kefren, ilk cinsel deneyimini yaşamak için Hong Konglu bir iş adamıyla 2.3 milyon Euro (Yaklaşık 9 milyon TL) karşılığında anlaştı. İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre, bu anlaşma Almanya merkezli bir eskort sitesi aracılığıyla gerçekleşirken, Hong Konglu milyonerin ismi açıklanmadı.

Haberin Devamı

PROGRAMIN SUNUCULARI ŞOKE OLDU

ITV'de yayımlanan "This Morning" (Bu Sabah) programının sunucularından Phillip Schofield, genç kadının açıklamaları karşısında şaşkınlığın gizleyememişti. Kefren, "Çok fakir bir ülkede yaşıyorum. Bu yüzden anne babama yardım etmem lazım" diyerek, aldığı kararı savunmuştu.