Gazete Vatan Logo

17 bıçak darbesi!

3 gündür kayıptı...

Erzurum'da üç gündür kayıp olan Yunus Aydemir'in (35) cesedi harabe bir binada bulundu. Aydemir'in 17 kez bıçaklandığı anlaşıldı.

Ceylanoğlu Sağlık Ocağı yanındaki terk edilmiş binada belediye temizlik işçisi, üzeri karla kaplı Yunus Aydemir’in cesedini görünce polise haber verdi. Gelen polisler bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılan Yunus Aydemir'in cesedini hastaneye kaldırdı. Ceset yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Yunus Aydemir’in ağabeyi Mehmet Aydemir, kardeşinin üç günden beri kayıp olduğunu ve durumu polise bildirdiklerini anlattı. Mehmet Aydemir, “Kardeşimin suçu neydi ki 17 yerinden bıçaklayarak öldürdüler. Bu olayın aydınlamasını istiyoruz. Kiminle oturdu, kiminle gezdi MOBESE kayıtlarında vardır. Bundan 4 sene önce boşanmıştı. Acaba onlarla bir alakası var mı?” diye konuştu.

Yunus Aydemir’in cenazesi, bugün Narmanlı Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis, bir süreden beri işsiz olan Aydemir’in cinayetini çözmek için çalışmalarını sürdürülüyor.

Haberin Devamı