Gazete Vatan Logo

150 milyon TL’lik proje için Sultanbeyli’yi seçti

Sultanbeyli’de yaklaşık 1.000 konut satan Sur Yapı, bu bölgedeki yeni projesi Gölbahçe Evleri’ni satışa çıkardı. Fiyatların 275 bin liradan başladığı projede çocuklara özel alanlar var

150 milyon TL’lik proje için Sultanbeyli’yi seçti

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir projeye daha başlıyor. Bölgede İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerini hayata geçiren Sur Yapı, şimdi de 150 milyon lira yatırımla Gölbahçe Evleri projesini satışa çıkarıyor. 21 dönüm arsa üzerinde 6 blokta toplam 227 konutun yer alacağı Gölbahçe’de 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor. Projedeki 2+1 dairelerin fiyatı lansmana özel 275 bin TL’den satışa sunulacak.

Nisan 2014’ten bu yana Sultanbeyli bölgesine 600 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1.000’in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3’üncü köprünün tamamlanması, Kuzey Marmara yolunun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz” dedi.

Uzman görüşü aldı

Projenin en büyük farklılığının çocuklar için Gölbahçe içerisinde oluşturulan; zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları olduğunun altını çizen Altan Elmas, şöyle konuştu: “Çocuk, ailenin de toplumun da gözbebeği. Çocukların ayaklarının toprağa basarak, hayatı özgürce deneyimleyecekleri bir proje planladık. Doğadan kopmadan sıra dışı alanlar oluşturacak şekilde klasik oyun alanlarından uzak durduk. Peyzaj mimarisinde konsepsiyonel tasarımlar oluştururken, oyun alanlarını özellikle farklı yaş gruplarına uygun, uzman görüşlerinden faydalanarak kurguladık.”

Haberin Devamı

Yüzde 10 indirim var

Projede, özellikle çocuklu ve büyük aileler için tasarlanan bahçe katlı, geniş teraslı dubleks dairelerle birlikte farklı metrekarelerde 2+1, 3+1 ve 4+1’ler bulunacak. Projede 2+1, 70 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL’den satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin+banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. Kuzey ormanları, Paşaköy gişeleri ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, hızlı tren hattı, yapımı devam eden 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhında bulunacak. Gölbahçe Evleri, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alıyor.

Haberin Devamı

Çocuklar için özel alanlar

İNŞAATI başlayan projede sosyal ve sportif donatı alanları bulunuyor. 6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda bisiklet de sürebilecek. Site içerisi trafiğe kapalı olacak. Gölbahçe Evleri, çocuklar için renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak.