Gazete Vatan Logo
Magazin 150 milyon dolarlık aşk yatı

150 milyon dolarlık aşk yatı

Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak tanınan Jeremy Meeks ve Topshop’ın varisi sevgilisi Chloe Green 150 milyon dolarlık mega lüks yatı ile önceki gün Bodrum’a geldi. Yatın ihtişamı ise adeta aşklarını gölgeledi

150 milyon dolarlık aşk yatı

2014’de silahlı suçlardan hüküm giyen, 27 aylık cezası sırasında cezaevinden paylaştığı sabıka fotoğrafıyla şöhret olan Jeremy Meeks iki yıl önce özgürlüğüne kavuştuktan sonra birçok ünlü markanın yüzü olmuştu. Defilelerden 30 bin dolar kazanan Jeremy dünyaca ünlü İngiliz markası Topshop’un varisi Chloe Green ile aşk yaşamaya başlamıştı.

O dönem evli olan Jeremy, 6 yıllık eşi Melissa Meeks’ten boşandı. Chloe’den de bir oğlu oldu. Jeremy Meeks 6 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin iş adamları arasında yer alan kayınpederi Phillip Green’e ait 150 milyon dolarlık ‘Lionheart’ adlı mega yatla önceki gün Bodrum’a geldi. Yatta kayınvalidesi Tina Green de vardı. Artık mankenlik yapmayan Jeremy Meeks içinde 3 asansör, jakuziler, yüzme havuzları, lüks odalar ve helikopter pisti bulunan yatta keyif yaptı. İkilinin aşkları ilk kez geçtiğimiz yıl Bodrum’da ortaya çıkmıştı.