Gazete Vatan Logo

15 Temmuz şehitleri için Beştepe'de anma töreni düzenlendi!

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıldönümünde, Beştepe'de anma töreni düzenlendi.Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bıraktı. Törenin ardından Millet Camii'nde Hatm-i Şerif merasimi gerçekleşti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu.

15 Temmuz şehitleri için Beştepe'de anma töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit yakınları ve gazilerle Beştepe'deki Şehitler Abidesi'ne yürüdü. Anıta çelenk bırakan Erdoğan dua etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'deki törenin ardından Beştepe Millet Camii'ndeki Hatm-i Şerif Merasimi'ne katılmak üzere Millet Camii'ne geçti.Erdoğan'a Millet Camii'ne yürüyüşünde gaziler ve şehit yakınları eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısındaki 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bırakmasının ardından, beraberindeki şehit yakınları ve gazilerle yürüyerek Beştepe Millet Camisi'ne geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada şehitler için Kur'an-ı Kerim okudu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da dua etti. Millet Camisi'ndeki programa Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bazı bakanlar ile Ankara'daki 15 Temmuz şehitlerinin yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TBMM'YE GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulunda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yapılacak özel oturumu izlemek üzere TBMM'ye geldi.Erdoğan, Mecliste, TBMM Başkanvekili Celal Adan tarafından törenle karşılandı.Tören kıtasını selamlayan Erdoğan, Şeref Kapısı'ndan Meclise geçti. Erdoğan'ı burada da AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, AK Parti Grup başkanvekilleri ve AK Parti milletvekilleri karşıladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra özel oturumu izlemek üzere Genel Kuruldaki locasına geçti. Özel oturumu izleyen Erdoğan daha sonra Meclis'ten ayrıldı.

Haberin Devamı