Gazete Vatan Logo

14 yaşındaki çocuğa tecavüz etti

76 yaşındaki adam, erkek çocuğuna ahırda ellerini bağlayarak tecavüz etmek istedi

SAKARYA'nın Geyve İlçesi'nde 76 yaşındaki V.K., komşusu 14 yaşındaki erkek çocuğuna ahırda ellerini bağlayarak tecavüze kalkıştığı iddiasıyla tutuklandı.

Geyve İlçesi Dereköy'de eşi vefat edince yalnız yaşayan ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan V.K., komşusunun çocuğu A.T.'yi kendisine yardım etmesi için çağırdı. Daha önce de sürekli gidip yardımcı olduğu için şüphelenmeyen A.T. yardım için ahıra girdi. İddiaya göre yaşlı adam burada erkek çocuğu kandırıp ellerini bağladıktan sonra pantalonunu çıkartarak cinsel tacizde bulunmaya başladı.

Ancak çocuk ahırda çığlıklar atınca V.K. korkarak kaçtı. Küçük çocuğun durumu ailesine anlatması üzerine aile jandarmaya giderek şikayette bulundu. V.K. jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Buradaki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen V.K. "Beni yanlış anladılar" dedi.

Küçük çocuğun yapılan muayenesinde fiili livata izine rastlanırken, jandarmada sorgusu tamamlanan V.K., çıkartıldığı mahkemece `Küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberin Devamı