Gazete Vatan Logo

14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)

14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda, 14 kamu kurumu, daimi olarak istihdam edilmek üzere KPSS’li ve KPSS şartsız en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden personel alımı yapacak. Peki Başvuru şartları nelerdir? Kamu kurum personel alımı başvuruları nereye yapılacak? Hangi mesleklerden personel alımı yapılacak?

14 Kamu Kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), üzerinden yeni kamu iş ilanı yayınlandı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre, 14 devlet kurumu KPSS’li ve KPSS şartsız olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Devlet kurumlarında memur-işçi statüsünde daimi olarak istihdam edilmek üzere, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından tam 700’den fazla personel alımı yapılacak. Peki, kamu kurumu personel alımı şartları nelerdir?

KAMU KURUMLARI MEMUR-İŞÇİ ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN YAPILACAK?

1 - Devlet Demiryolları İşletmesi

Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) 31 Ocak 2020 tarihine kadar memur alımı yapacağını bildirdi. Başvuru şartlarına göre TCDD, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 70 taban puanı ile memur alımı yapacak.

2 - Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere personel alımı personel alımı başvuruları 06 Ocak'ta başlamıştı! Personel alımı başvuruları 31 Ocak 2020'de sona eriyor! Peki Sağlık Bakanlığı hangi branşlardan personel alacak? Başvuru yeri ve adaylardan istenilen başvuru şartları nelerdir?

Haberin Devamı

3 - Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı KPSS 70 puan şartı ile Adli Tıp Kurumuna personel alımı yapacak! Başvurular 20-31 Ocak 2020 tarih aralığında yapılacak olup, alınacak personeller, Adalet Bakanlığı’nın memur kadrosunda daimi olarak istihdam edileceklerdir. Peki Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları nelerdir?

4 - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 30 memur alımı yapacak! Memur alımı başvuruları 20-30 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, 11 farklı kadroya atama yapılacaktır. Peki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı başvuru şartları nelerdir? Hangi kadrolara memur ataması yapılacak?

5 - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı

Başbakanlığa bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında 6 farklı branştan memur alımı yapacak! Alınacak personeller, TİKA’nın Genel İdare Hizmetleri sınıfında daimi olarak istihdam edilecek olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 ve 2019 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. TİKA memur alımı başvuru şartları ve diğer detaylar haber içeriğinde verilmiştir.

Haberin Devamı

6 - İnönü Üniversitesi

İnönü Üniversitesine bağlı olan hastaneye İŞKUR atacılığı 20 temizlik personeli alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olup, alınacak temizlik personelleri kamu hastanesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir. Başvurular başlamış olup 31 Ocak 2020’de sona erecektir. Peki temizlik personeli alımı için istenilen şartlar nelerdir?

7 - Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlükleri

Milli Eğitim ve Emniyet Müdürlüklerine İŞKUR aracılığı ile KPSS şartsız personel alımı yapılacak! İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan ilanlara göre Muğla ve Malatya Emniyet Müdürlüğü, Bolu ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü farklı mesleklerden personel alımı yapacak

Haberin Devamı

8 - Vakıflar Genel Müdürlüğü

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğümüze bağlı fabrika ile ürün/mal satış şubelerinde çalıştırılmak üzere İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapılacaktır. Alınacak personeller ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacak olup, hangi kadrolara personel alımı yapılacağına dair bilgiler haber içeriğinde verilmiştir.

Başvuru yapabilmek için aşağıda belirtilen linke tıkladıktan sonra, başvuru yapmak istediğiniz kurumun ismini yazıp ilan detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN