Gazete Vatan Logo

13 Nisan Kanal D yayın akışında neler var?

Kanal D’nin bu haftaki yayın akışında Vatanım Sensin soluksuz bir şekilde kaldığı yerden devam ediyor. Perşembe günlerinin yayın akışında haberlerden hemen sonra ekranları başındaki izleyenler için sahne alan Vatanım Sensin dizisi 23. Bölümüyle birlikte vatan aşkının ne demek olduğunu herkese anlatacağa benziyor! Tarihi kurgu türünün en güzel örneklerinden biri olan Vatanım Sensin dizisinde Sivas Kongresi’nin başlayıp başlamadığı merak edilirken, Türklere yardım eden kişinin Azize olduğu konusunda spekülasyonlar var. İşte Vatanım Sensin 23. Bölümüne dair detaylar…

13 Nisan Kanal D yayın akışında neler var?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin dizisi bu haftada kaldığı yerden 23. Bölümle beraber devam edecek. Sivas’tan gelen telgraf ile Cevdet, Milli Mücadele’nin seyrini değiştirecek gibi gözüküyor. Bu telgrafta hayati bir önem arz eden görev bildirilmektedir. Eşref Paşa tarafından saklanan silahların, Kuvva-i Milliye Ordusu Batı Anadolu Komutanı olan Ali Fuat Paşa’ya bir an önce ulaştırılması gerekirken tüm yollar Yunan askerli tarafından tutulmuştur. Bir orduyu kuşatacak kadar büyük bir mühimmatın Afyon’a sevk edilmesi neredeyse imkânsız bir hale gelmiştir. Bir diğer yandan İngilizce Casus’u olan Charles da boş durmamakta ve Tevfik’e bu silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesini buyurmuştur. Cevdet’in görevini yerine getirebilmesini sağlayacak olan kişi ise Azize’den başka değildir. Bu görev ile birlikte aile tehlikeye atılmış olacaktır.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin dizisinin 23. bölümünde Sivas Kongresi ile birlikte ilan edilmiş olan milli birlik çağrısı tüm Anadolu’da duyulmuştur. Anadolu’dan da yükselen seslerin olması milli birliği giderek güçlü bir hale getirmektedir. Sivas Kongresi ile birlikte Anadolu’da yaşayan Türkler mücadele için hazırlık yapma başlamıştır. Bu durumu açıklayacak olan bildiri ise gazete vasıtasıyla halka sunulur. İngiliz ajanı Hamilton, Mustafa Kemal’in güçleneceğini ön gördüğü için bu konuda endişelenmektedir.

Haberin Devamı

Yunanların evlerinden ettiği Türklere yardım gitmektedir. Azize’nin de yaptığı katkı ile birlikte aç ve evsiz olan insanlar için yardım toplanmıştır. Fakat bu yardım malzemeleri bahane edilerek silahlarında gereken yerlere ulaştırılması talep edilmektedir. Azize ise bu silahların ulaştırılması için ne yapacaktır? Yakup ve Cevdet, yardım malzemelerinin gitmesi gereken yere ulaşabilmesi için ne gibi bir katkı yapacaktır?

Vatanım Sensin bu hafta da dopdolu bir bölümle 13 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de kanal D ekranlarında olacak!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Veronika, Yıldız ve Leon’un bir izdivaç kurmak istediğini düşünmüş ve durumu oldukça yanlış bir şekilde algılamıştır. Fakat bu durum Leon’u köşeye sıkıştırmıştır. Hilal’in, Leon’a karşı giderek şiddetlenen öfkesini anlayışlı bir şekilde karşılayan Leon’un ne yapacağı konusunda bir fikri yoktur. Leon’un haberi olmadan konakta gerçekleşecek olan merasim herkesi büyük bir şaşkınlığa sürükleyecektir.

Tevfik’in kuvvacıların başında yer aldığını düşünen Azize, kocasının diğer herkesten bir şeyler sakladığını düşünmektedir. Tevfik ile evlenmeyi kabul etmiş olan Azize, artık bu işi gerçekleştirmek için önünde bir engel olmadığını düşünmüştür. Cevdet’in son anda evde gördüğü manzara yanlış bir kararın önüne geçilebilecek tek andır.

Tevfik’in gerçekleri öğrenmesi ile birlikte Cevdet ile arasında yepyeni bir mücadele başlamıştır. Vasili ile görüşen Cevdet’in gerçek yüzünü anlatmak isteyen Tevfik, hiç beklemediği bir şeyle karşılaşır.