Gazete Vatan Logo

13 Mayıs günlük burç yorumları!

Burç yorumlarını yazımızdan öğrenmek mümkündür. Burç yorumları günlük olarak yapılır. 13 Mayıs tarihine ait günlük burç yorumlarını sizler için paylaşmış bulunuyoruz.

13 Mayıs günlük  burç yorumları!

Koç Burcu: (21 Mart – 20 Nisan): Egoistliği ile tanınan koç burcu; bir ortama girdiği anda dikkatleri üzerine toplar. İnanılmaz bir enerjisi vardır ve lider bir ruha sahiptir. Hayatın tadına varmak isteyen koç burçları devamlı yeni heyecanlar, yeni aktiviteler aramaktadırlar.

Boğa Burcu (21 Nisan – 21 Mayıs): Umut etmek boğanın adeta sembolüdür. Daima umutlu olan boğalara birazcık polyanna diyebiliriz. İnsanların arasında en sıcakkanlı burç olan boğalar insanlarla olan iletişimlerde çok başarılıdır. Ayrıca boğa burçları doğayı sevdiklerinden dolayı balık tutma, doğa yürüyüşü, dağ tırmanışı gibi hobilerden fazlasıyla hoşlanırlar.

İkizler Burcu (22 Mayıs – 22 Haziran): Çift karakterli olmasıyla, değişken ruhuyla tanınan ikizler burcu enerjileriyle de çevresine neşe saçmaktadır. Sınırsız bir özgürlük anlayışında ve ruhunda olan ikizler burcu sabırsızlığı ile bilinmektedir. Sabırsızlığı aceleciliği ikizlere olumsuz yansırken, heyecanı ve enerjisi olumlu yönde yansımaktadır.

Yengeç Burcu (23 Haziran – 22 Temmuz): Gülmeyi seven ve güçlü bir mizah yapısına sahip olan yengeç burcu; arkadaş canlısı ve yardımseverdir. Hem insan sevgisi ile hem hayvan sevgisi ile burçlar arasından ayrışmaktadır.

Haberin Devamı

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos): Yiğitliğin ve asaletin temsili olan aslan burçları; girdiği her ortamda dikkat çeken bir yapıdadır. Kendini çok beğenmiş olan aslan burcu evdeki hareketleriyle dışarıdaki hareketleri çok farklıdır. Dışarıda yaptığı hareketler genel olarak ona oyun gibi gelir ve farklı bir karaktere bürünmekten hoşlanır.

Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül): Akılcı bir burç olarak tanınan başak burçların hayatlarının her evresinde mantığı da devreye sokmaktadır. Mesela bir başak burçundan aşk evliliğinden ziyade mantık evliliği beklenmektedir. Başak burçları genel olarak sabırlı bir yapıya da sahiptirler. Başak burçları bu özellikleri sayesinde sabır gerektiren mesleklerde birçok kişiye göre başarılı olmaktadır.

Terazi Burcu ( 23 Eylül – 23 Ekim): Terazi adı üstünde dengeyi temsil etmektedir. Terazinin dengeyi temsil etmesinden kaynaklı olarak insan ilişkilerinde de sağlam ve dengelidir. Adalet için çaba gösteren teraziler daima haklı olanın yanındadırlar ve orta yol bulma konusunda üstlerine yoktur. Kıvrak zekâlarıyla çok basit bir şekilde orta yol bulabilirler.

Haberin Devamı

Akrep Burcu ( 23 Ekim – 21 Kasım): Kötülüğün temsili olan akrep burcu insanları tehlikelidir. Çünkü ince bir zekâya sahiptirler. Kendileri şeytan olmazlar ama çevrelerindeki kişileri yönlendirerek onlara şeytanca hareketler yaptırabilirler.

Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık): Canlı bir yapıya sahip olan yay hayattan tat almayı bilir ve hayatı doyasıya yaşar. İyimser olmalarının yanı sıra önlerine çıkan her fırsatı değerlendirme konusunda da üstlerine yoktur.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 21 Ocak): Oğlak hayatının iki evrede yaşayan burçtur. Bir oğlak burcu 30 yaşına kadar olan süreçle 30 yaşından sonra olan süreç değişkenlik göstermektedir. 30 yaşına kadar daha atik, daha heyecanlı, daha sabırsız olan oğlaklar, 30 yaşından sonra tecrübelerinin getirdiği sayesinde daha oturaklı ve daha emin adım atan bir hal kazanır.

Haberin Devamı

Kova Burcu ( 22 Ocak – 19 Şubat): Değişimin başlı başına simgesi olan kovalar; zıtlıklarla dolu bir kişiliğe sahiptir. Kovalar için bugün ak olan yarın kara olabilir. Bu kadar çizgisi belirsiz değişiklikleri vardır. Fikirlerinde ki değişkenlikler ise onları mutsuz edecek olan etkenler arasındadır.

Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart): Bir balık burcu daima duygusallıklarıyla tanınmıştır. Duygusal ve hassas yapısı balık burcu insanların kırılgan bir yapıya sahip olmasına da sebep olmaktadır. Bir balık burcuyla ne tür bir ilişkiye girerseniz girin işinizin zor olduğu nettir.