Gazete Vatan Logo

125 milyon TL’ye 25 Trucks açacak

Ford Otosan’ın ‘Ford Trucks’ bayi yatırımları tümü hızıyla sürüyor. Mersin’de 4S konseptiyle Kemak Ford Trucks bayisi hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için “Ford Trucks” konsepti altında başlattıkları yeni yapılanmaya devam ettiklerini belirtti.

Koç, “İnönü fabrikamızda, 55 yıllık tecrübemizle bugüne kadar 180 binin üzerinde kamyon ve 550 binin üzerinde motor ürettik. Tesisimizin esnek üretim sistemi sayesinde 25 ana modelde 1.000 üzeri varyasyonda Cargo kamyon seçeneği sunuyoruz. Yerli üretici kimliğimiz sayesinde müşteri taleplerine uygun hızlı, özel üretim çözümleri sunabiliyoruz” dedi.

Bu yıl kamyon bayileri açısından çok hareketli bir yıl olacağını belirten Ali Koç, şunları kaydetti: “Bayilerimiz kamyon stratejimiz doğrultusunda başlattığımız Ford Trucks yapılanması için yatırım yaparak, eskiden ayrı çatılar altında yürütülen satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini 4S konseptiyle tek çatı altına topluyor. En son teknolojik teknik ekipmanlarla donatılan yeni tesislerimiz, markamızın imajını ve müşteri memnuniyetimizi çok daha ileri seviyelere taşıyacak. 125 milyon TL’lik toplam yatırımla, 2014 yılı sonuna kadar 25 bayimiz 4S konsepti ile müşterilerimize hizmet vermeye başlayacak. Kamyon sektöründe, bayilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz yatırımların meyvelerini yakın gelecekte toplayacağımıza inanıyoruz.”

4S konseptli Ford tesisi

2.640 metrekarelik alanda yeni 4S konseptli tesisini hizmete açan Ford Trucks Kemak bayi, müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci eli kapsayan entegre hizmet vererek komple çözümler sunacak. Ford, yeni 4S konseptli Ford Trucks tesisi ile Mersin’deki payını daha da artırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı