Gazete Vatan Logo

12 Burca ait burç yorumları internette yer alıyor!

Burç yorumları artık internet üzerinden kolaylıkla okunabiliyor. Burç yorumları günlük oalrak bu sistem üzerinden paylaşılıyor. Siz de tüm burç yorumlarını internetten kolaylıkla okuyabilirsiniz.

12 Burca ait burç yorumları internette yer alıyor!

Hayatımızın bir kısmında yaşadığımız durumlar vardır. Bu durumlar hayatımızı daha renkli, daha eğlenceli ve daha yaşanabilir bir şekilde geçirebilmek için kendimize bulduğumuz ilgi alanlarıdır. Film izlemek, müzik dinlemek, kitap okumak, seyahate çıkmak gibi birçok ilgi alanı veya hobi sayabiliriz. Bu ilgi alanları ve hobiler ile birlikte bazı farklı şeyler de merak konusu olmuş durumdadır. Günümüzde birçok farklı inanış biçimi bulunmaktadır. Dini olarak olmasa da bir takım doğa olaylarının bizler için yol gösterdiğine inanılmaktadır. Bunlardan bir tanesi de burç yorumlarıdır. Burçlar, yazımızda da detaylı olarak bahsedeceğimiz gibi güneşin gökyüzündeki her hareketi için başka bir isim taşımaktadır. Burçlar ve burç yorumları günümüzde merak edilen birçok konu arasındadır. Yazımızın devamında burçlar ve burç yorumları hakkında detaylı bilgileri paylaşmış bulunmaktayız. Yazımızın devamını okuyarak bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Burç ne demek diye soracak olursanız; doğum anınızda gök hareketleri yani güneşin hangi devrede olduğunu gösteren bir şeydir. Burçların takım yıldızları oldukları bilinmektedir. Bir daire içerisine gökyüzü çizip onu 360 derece olarak hayal edersek 30 derecelik alanlar ile 12 adet burç olduğunu görürüz. 12 adet burç bulunmaktadır. Yazımızın devamında bu burçların isimlerinin ne olduklarını ve hangi ayların hangi burçları temsil ettiğini sizler için listelemiş bulunmaktayız. 4 adet mevsim olayından İlkbahar’a denk gelen burç ilk burç olarak kabul edilmektedir. Bu burç Koç burcudur. Her 3 burç bir adet mevsime bir grup olarak karşılık gelmektedir. Koç burcu 21 Mart günü gündüz ve gecenin eşit olduğu ve günlerin uzamaya başladığı zaman başlamaktadır. Sembolik olarak ifadesi günün geceyi yenmesi olarak kabul edilir.

Haberin Devamı

Koç Burcu : 21 Mart – 20 Nisan

Boğa Burcu : 21 Nisan – 20 Mayıs

İkizler Burcu : 21 Mayıs – 21 Haziran

Yengeç Burcu : 22 Haziran – 22 Temmuz

Aslan Burcu : 23 Temmuz – 22 Ağustos

Başak Burcu : 23 Ağustos – 22 Eylül

Haberin Devamı

Terazi Burcu : 23 Eylül – 23 Ekim

Akrep Burcu : 24 Ekim – 22 Kasım

Yay Burcu : 23 Kasım – 21 Aralık

Oğlak Burcu : 22 Aralık – 20 Ocak

Kova Burcu : 21 Ocak – 18 Şubat

Balık Burcu : 19 Şubat – 20 Mart

Günümüzde kullanılmakta olan ve başlangıçlarından itibaren 12 tane burç yukarıda verilmiştir. Burçlar kelime anlamı ile güneşin gökyüzündeki hareketi anlamına gelmektedir. Yani doğduğunuz zamana ait olan burç sizin doğum gününüzde güneşin hareketini göstermektedir.

Burçlar için oluşturulmuş olan internet siteleri, dergiler, kitaplar ve bazı gazeteler içerisinde bir bölümde günlük burç yorumları bulunabilmektedir. Ancak çok daha geniş bir yorum arayacak olursanız; günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak bile burç yorumlarına ulaşabilmeniz mümkündür. Burç yorumları bugün kolayca ulaşabildiğimiz şeyler arasındadır. İnternete burcunuzu yazarak burç yorumunuza ulaşabileceğiniz binlerce sonuç bulabilirsiniz.

Haberin Devamı