Gazete Vatan Logo

110 bin TL'ye temizlikçi aranıyor

Kraliyet ailesi, Buckingham Sarayı'nın web sitesinde yayınlanan yeni bir ilanda Windsor Sarayı'na temizlikçi aradığını duyurdu. İşe alınacak olan temizlikçinin yıllık maaşı 14 bin 742 sterlin, yani yaklaşık 110 bin lira olacak.

110 bin TL'ye temizlikçi aranıyor

İngiltere'de, Buckingham Sarayı'ndan yayımlanan ilanda Windsor Sarayı'na temizlikçi arandığı duyuruldu. İşe alınacak temizlikçinin yıllık maaşı 14 bin 742 sterlin, yani yaklaşık 110 bin lira olacak. Saray'ın internet sitesinde yayımlanan ilanda, görevlinin sarayı temiz ve bakımlı tutmasının yanı sıra özel davetlere ve etkinliklere de yardım etmesi isteniyor. Öte yandan, Kraliyet asistanı James Upsher da Kraliyet çalışanı olmanın tüyolarını anlattı.

KRİTİK DURUMLARDA HİZMET YAPMASI GEREKİYOR

Kraliyet ailesi, Buckingham Sarayı'nın web sitesinde yayınlanan yeni bir ilanda Windsor Sarayı'na temizlikçi aradığını duyurdu. İşe alınacak görevli, saraydaki destekleyici etkinlik ve işlerin yanı sıra, 'çok çeşitli iç mekanlara ve eşyalara bakım ve bakım' yapmaktan sorumlu olacak. Yeni görevlinin, Kraliçe ve Sussex Dük ve Düşesi'nin emrinde 'kritik durumlarda üstün hizmet' yapması bekleniyor. İlanda, çalışacak kişide ‘uyum ve birlik ruhu’ arandığına da özellikle vurgu yapıldı. Kraliçe 2. Elizabeth başta olmak üzere kraliyet ailesinin pek çok üyesi, özellikle yaz aylarında yılın belirli haftalarını başkent Londra yakınlarındaki Windsor Sarayı’nda geçiriyor.

Haberin Devamı

TÜYO VERDİ
Kraliyet ailesine yıllardır özel asistanlık yapan James Upsher, Kraliyet çalışanı olmak isteyenlere özel tüyolar vererek, "Hızlı olun, mükemmel olun, net olun. İngiltere'ye olan bağlılığınızı vurgulayın. İnsanların niteliklerinizi anlamalarına yardımcı olun. Toplulukla ortak değerleri paylaştığınızı gösterin. Kraliyet ailesi ile ilgili sırları saklamayı bilin." ifadelerini kullandı.(Posta)