Gazete Vatan Logo

11 Mayıs Günlük burç yorumlarınızı öğrenin!

Burç yorumları günlük olarak yapılabilir. Ayrıca aylık olarak da burç yorumlarının yapılması mümkündür. Burç yorumlarınıza internetten ulaşabilirsiniz.

11 Mayıs Günlük burç yorumlarınızı öğrenin!

Koç Burcu (21 Mart- 19 Nisan): Koç burcu olan insanlar kendilerine güvenen enerjik hareketli ve de toplum içinde farklılıkları ile bilinirler. Otoriter kişiliğe sahiptirler ve de otorite kurmaktan keyif aldıkları doğrudur. Dik başlı oluşları ve bencil davranışları vardır. Özgürlüklerine fazlaca düşkünlerdir.

Boğa Burcu ( 20 Nisan- 20 Mayıs): Boğa burcu olan insanlarda inatçılık, çalışkanlık, hareketli ve de onun tam tersine sakin yapıları ile ön plandadırlar. Fakat koç burcu olan insanlardaki sakin duruşlarının altın da yatan oldukça hareketli insan vardır. Kızdıkları aman fazlaca inatçı olurlar ve hiç bir şekilde düşündüklerinden başka bir şeye evet deemeler.

İkiler Burcu ( 21 Mayıs- 21 Haziran): İkiler burcu olan insanlar eki, nazik, etkili ve güzel konuşan ve de cazibeli yapıları ile dikkat çekmeyi başarırlar. Pratiklerdir ve de sorunlar karşısında kolay bir şekilde çözüm üretmeyi severler. İkiler burcu olan insanlar herkesin bildiği gibi değişken bir yapıya sahiptirler. Çocuksu yapıları ile sürekli ilgi bekleyen bir yanları vardır.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu ( 22 Haziran- 22 Temmuz): Yengeç burcu olan insanlar dürüst, naik, ağır başlı yapıları ile bilinirler. Duygusal yapıları ön planda yer alır. Sevgi ve saygı onlar için her şeyden önemlidir. Eğer bir yengeci kırar iseniz bir daha asla tamiri olmayabilir. İçten kırılırlar ve tamiri çok zor olur. Çevresindeki insanlar onlar için çok değerlidir. Onlara yardımcı olmak onun için mutluluk verici bir iştir.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos): Aslan burcu olan insanlar ılımlı, azimli, sevecen ve de romantik bir yapıya sahiptirler. Aslan burcu olan insanlar gururlulardır. Kin tutmayı sevmeler kızgınlıkları gelip geçicidir. kızdıkları aman ateş gibi parlarlar ama daha sonra eski hallerine dönerler. Hareketli ve neşeli yapıları vardır.

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül): Başak burcu olan insanlar inatçı, titiz, mantıklı ve detaycı kişiliğe sahiptirler. Her zaman bakımlı ve hoş görünmeye çalışırlar. Çok sevecen ve hoş bir mizaca sahiptirler. Hırlı ve de çalışkan yapıları vardır para konusunda da fazlaca tutumlu olan insanlardır. Başak burcu olan insanlar eleştirmeyi oldukça severler.

Haberin Devamı

Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim): Terazi burcu olan insanlar kararsızlardır. Duygusal ve de romantik yapıları oldukça faladır. Ama daha çok kararsızlıkları ile bilinirler. Toplum için de sevilmekte olan terazi burcu olan insanlar aranan bir dost haline gelmişlerdir. Meraklı yapıları ile öğrenmeye açık bir kapıları vardır.

Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım): Akrep burcu olan insanlar arzulu, duygulu, kararlı ve de duyarlı yapıları ile dikkat çekmeyi başarırlar. Neşeli ve de hareketli yapılar var ise de karamsar bir halleri de yoğundur. Akrep burcunda olan insanlar her şeye şüphe ile yaklaşırlar. Açık sözlü ve güvenilir yapıları baskındır.

Yay Burcu ( 22 Kasım- 21 Aralık): Yay burcu olan insanlar duyarlı, meraklı, neşeli ve de cana yakın davranışları vardır. Genel olarak yay burcu olan insanlar iyi niyetli olurlar. Dostlarına düşkün ve de arkadaş canlısı bir yapıları vardır. Ve de çevresi tarafından fazlaca sevilirler. Özgürlüklerine düşkünlerdir.

Haberin Devamı

Oğlak Burcu (22 Aralık- 29 Ocak): Oğlak burcu olan insanlar hırslı, çalışkan ve azimli yapıları vardır. Maddiyatlarına fazlaca düşkünlerdir. Para kazanmak onlar için büyük bir keyiftir. Tutumlu ve de tasarrufu severler. Oğlak burcu olan insanlar güvenilir ve kuralcılardır. Soğuk kanlı yapıları ile de dikkat çekerler.

Kova Burcu (20 Ocak- 18 Şubat): Kova burcu olan insanlar pratik ve de çalışkan yapıları vardır. Nazik, iyimser, özgürlüklerine düşkünlükleri ile bilinirler. Kova burcu olan insanlar duygularını kolay kolay belli edemeler ve bundan dolayı da karşısındaki insanlar da ilgisizlikten yakınırlar.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Balık burcu olan insanlar nazik, tutumlu, iyimser ve de hayalperestlerdir. Umursama yapıları ile dikkat çekerler ama art niyetli değillerdir. Düzenden ve de sorumluluk almaktan nefret ederler. Başlarına buruk yaşamaktan hoşlanırlar.