Gazete Vatan Logo

Temel İhtiyaç Kredisi 10000 TL ne zaman sonuçlanır? 6 ay ödemesiz 10000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kaç günde çıkar?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, corobna virüsüne bağlı olarak "Ekonomik İstikrar Kalkanı'' adımı attı. Bakan Albayrak, aylık geliri 5 bin TL’nin altında olanlara 36 ay vadeli 10000 TL kredi verileceğini duyurdu. Bakan’ın açıklamasının ardından da Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ortak bir açıklama yaparak corona virüsü kapsamında hane halkı geliri aylık 5.000 TL ve altında olan vatandaşlara Temel İhtiyaç Destek kredisi vereceklerini aktardı. İhtiyaç kredisi için Ziraat Bankası, Halkbank ya da Vakıfbank'tan yalnızca birine başvuru yapabilecek. Başvuru işlerini tamamlayan vatandaşlar, Temel İhtiyaç Kredisi 10000 TL ne zaman sonuçlanır? 6 ay ödemesiz 1000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kaç günde çıkar? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Temel İhtiyaç Kredisi 10000 TL ne zaman sonuçlanır? 6 ay ödemesiz 10000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kaç günde çıkar?

10000 TL Temel İhtiyaç Kredisi ne zaman sonuçlanır? 6 ay ödemesiz 1000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kaç günde çıkar? Soruları temel ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Ekonomik İstikrar Kalkanı'' adımları kapsamında tüm kurumlarımızla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına destek olmayı sürdürüyoruz, bankalarımızla aylık 5 bin TL'nin altında geliri olan tüm vatandaşlarımız için Temel İhtiyaç Desteği'ni devreye aldık" sözlerinden sonra 6 ay ödemesiz ve ertelemeli 36 ay vadeli 10000 TL temel ihtiyaç kredisi başvurusu yapan vatandaşlar merak için kredinin sonuçlanacağı tarihi araştırıyor.

BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİSİ NE ZAMAN SONUÇLANIR?

Hanehalkı geliri aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel müşterilere sunulan kredi uygulamasının başvuruları alındıktan sonra sonuçları açıklanacak.

VAKIFBANK 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

SMS ile başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724’e SMS atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başvuru değerlendirilmesi yapıldıktan sonra başvurunun sonucu olumlu olursa bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme sonrasında VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU EKRANI

Bireysel İhtiyaç Desteği kredisi detayları;

10.000,-TL’ye kadar,

6 ayı ödemesiz dönemli, 36 Aya kadar vadeli,

Aylık Eşit Taksitli,

Kredi kullanabilecektir.

10 bin TL'ye kadar kredi imkanı veriliyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU

6 ay ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği başvurusu Halkbank internet şubesi ve web sayfasından yapılmaktadır.

ÖDEME TABLOSU ÖRNEĞİ

Kredi Tutarı: 10.000

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :376 TL

Kredi Tutarı: 7.500

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :282 TL

Kredi Tutarı: 5.000

Haberin Devamı

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :188 TL