Gazete Vatan Logo

100 bin liralık kredide 30 bin lira cepte kaldı

Emlak Konut GYO’nun tarihi kampanyası 1 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 20 peşinat karşılığı, 0.70 faiz ve 120 ay vadeli kampanya, 100 bin liralık kredide yaklaşık 30 bin lira kâr sağlıyor. Kampanyadaki projelerden ev alacakların elde edeceği fiyat avantajını hesapladık.

100 bin liralık kredide 30 bin lira cepte kaldı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında piyasayı hareketlendirmek için hazırladığı ‘tarihi kampanya’ başlıyor. Emlak Konut’un yüklenici firmalarının toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olduğu ‘TÜFE’li Satış Kampanyası’ ile ev alacaklara ‘sosyal konut edindirme şartlarında’ ev sahibi olma şansı sunuluyor.

Tarihi bir kampanyayı hayata geçirdiklerinin altını çizen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bugüne kadar alt gelir grubu için uygulanan oranların orta ve üst gelir grubu için de geçerli olacağını söyledi. 100 bin lira ve 10 yıl için yüzde 0.70 faizle 30 bin lira daha az maliyetli konut alınabileceğini söyleyen Murat Kurum, kampanyanın domino etkisi yaratacağını söyledi.

Tarihi bir fırsat

Kurum, kampanyayla ilgili beklentilerini şöyle anlattı:

“Aldığımız kampanya kararı tarihte bir ilk, aylık yüzde 0.70 faiz oranı yılda yüzde 8.4 gibi bir orana denk geliyor. Bu, finans kuruluşlarının bile kısa vadede altından kolay kolay kalkacağı bir oran değil. Kampanyamız şirketimizin nakit akışında olumsuz bir etki yapmayacağı gibi aksine satışları artıracak, sektöre ivme kazandıracak. Kampanyamız, konut almak isteyenler için tarihi bir fırsat. Konut sahibi olmak ve gayrimenkule yatırım yapmak için en doğru zaman... Biz Emlak Konut olarak Türkiye’nin geleceğine ve ekonomiye güveniyor, yarınlara emin adımlarla yürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm taahhütlerimizi aksatmadan yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz sürecinde yaşananların hiçbir şekilde bizim çalışmalarımıza olumsuz bir etkisi olmayacak.”

Haberin Devamı

HANGİ PROJELER VAR?

- Adım İstanbul

- Ağaoğlu Maslak 1453

- Avrupa Konutları Başakşehir

- Avrupark

- Bahçekent Emlak Konutları (Dükkanlar)

- Bahçekent Emlak Konutları (Ofisler)

- Bahçekent Flora

- Başakşehir Emlak Konutları (Dükkanlar)

- Başakşehir Merkez Çarşı

- Bulvar İstanbul

- Emlak Konut Körfezkent (Dükkanlar)

- Esenler Emlak Konutları

- Evora Denizli

- Evora Tuzla 1. Bölge

- Evvel İstanbul

- Göl Panoroma Evleri

Haberin Devamı

- İstmarina

- Karat 34

- Koordinat Çayyolu

- Metropol İstanbul

- Nevşehir Emlak Konutları

- Nidakule Ataşehir (Dükkanlar)

- Nidakule Kayaşehir

- Park Mavera 1

- Park Mavera 2

- Sofa Loca

- Tema Şehir Konya

- Tual Adalar

- Tual Bahçekent

Millete hediye

KAMPANYANIN vatandaşa uygun şartlarda konut edindirme avantajının yanı sıra sektöre de büyük ivme kazandıracağını belirten Murat Kurum, kampanyayı hayata geçirme kararı alma nedenlerini, “Terör örgütü FETÖ’nün darbe girişiminin ardından canını ortaya koyarak görülmemiş bir direniş gösteren Türk Milleti, her şeyin en iyisini hak ediyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz için yapılması gereken her ne varsa biz bunu yapmaya hazırız” diye açıkladı.