Gazete Vatan Logo

10 milyon Euro’luk düğün

DÜNYANIN sayılı zenginlerinden sayılan Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta ile ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak, Antalya’da Mardan Palace Hotel’i tamamen kapatarak, 3 gün 3 gece süren muhteşem bir düğün töreniyle evleniyor. Düğünün maliyetinin 10 milyon Euro’yu aştığı belirtildi.

10 milyon Euro’luk düğün

23 Nisan’da başlayan ve 26 Nisan’a kadar geleneksel merasimlerin yanı sıra, lüksün de sınır tanımadığı düğün için, aralarında ütücü, terzi, kuaför, dövme sanatçıları ve özel kahyaların da bulunduğu aileye bağlı toplam 385 kişi görev yapıyor. Ayrıca organizasyon şirketleri ve otel personeliyle birlikte düğün için görev yapanların sayısı 600’ü aşıyor.

Yüzük paraşütle indi

Kamal Gupta ve Palak’ın yüzük merasiminde, çiftin yüzüğü paraşütle indirildi. Genç çiftin adlarının yazılı olduğu pankartın da bağlı olduğu yamaç paraşütü, gökyüzünde bir süre tur attıktan sonra yüzük merasiminin yapıldığı alana indi. Yüzük merasiminin yapıldığı plajda ise hazırlıkların bir hafta sürdüğü kaydedildi. Geleneklerine göre en önemli seremonilerden biri sayılan Barat Töreni, otelin 2 dış kapısı arasında yapıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren ve Türklerdeki gelin alma seremonisine benzeyen Barat Töreni’nde dans gösterileri de gerçekleştirildi.