Gazete Vatan Logo

10 milyon dolarlık satış

Ofton İnşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda 10 milyon dolarlık satış yaptı.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, 4 – 8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda birbirinden farklı dört projesiyle katılarak büyük bir satış başarısına imza attı.

Yatırımcılardan büyük ilgi

Fuar boyunca sergilediği projelerden Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Gördüğü ilginin karşılığında Ofton İnşaat, toplam 10 milyon dolarlık bir satış gerçekleştirdi.

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor. Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti’de26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. Yüksek kira getirisine sahip son elli dairenin bulunduğu Elysium Art Şişli, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek.

Haberin Devamı

Bölgeye değer katıyor

Ofton İnşaat’ın Anadolu Yakası’nda inşa ettiği projelerden Elysium Elit Koşuyolu, toplam 10 dönüm arazi üzerinde biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak. Lüks konutların bulunduğu ve geniş ailelerin oturmasına imkân tanıyacak olan A Blok’ta, 3,5+1 ve 4,5+1 tipte,yaşam alanlarının 197,69 – 253,99 metrekare arasında değiştiği ve son iki katında iki adet dubleks dairenin konumlanacağı toplam 54 dairenin yer aldığı 14 kat bulunacak.

Rezidansların yer aldığı ve 6 kattan oluşan B Blok’ta ise homeofis yetkilendirmesi de bulunan 1+1 ve 2+1 konseptte, 66,68 – 106,22 metrekare aralığında toplam 32 daire bulunacak. Ulaşım açısından da birçok avantaj sunan Elysium Elit Koşuyolu, Boğaziçi Köprüsü’ne 5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 km, deniz otobüslerine 3 km ve Marmaray ile Metro’ya yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra Bağdat Caddesi’nin yanı başında konumlanıyor.

Haberin Devamı

Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli, 3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 50.71 – 125.9 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede konumlanan Elysium Serenity Kandilli, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi ile sakinlerine Kandilli’de günün yorgunluğundan arınacakları sosyal imkanlar sunuyor.