Gazete Vatan Logo

10 Haziran Cumartesi İBB trafik durumu canlı yoğunluk haritası!

İBB trafik durumunu her gün canlı olarak izlemek mümkündür. İBB trafik durumunun yoğunluğunu gösteren canlı haritalar internet üzerinden vatandaşlara sunulmaktadır. Siz de yazımızdan yardım alarak İBB trafik durumunu gösteren uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.

10 Haziran Cumartesi İBB trafik durumu canlı yoğunluk haritası!

Türkiye’de başta büyük şehirler olmak üzere tüm şehirlerde trafik araç sayısının yoğunluğu gibi nedenler dolayısı ile oldukça ciddi bir sorun haline gelmişti. Özellikle de insanların günlük yaamları içerisinde fazlasıyla olumsuz yönde etkilenmesine yol açan trafik sorununa yönelik olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından çok geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirilirken aynı zamanda da büyükşehir belediyeleri tarafından kendi sınırları dahilide trafik sorununa yönelik olarak pek çok farklı yenilikçi uygulama gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda bir dünya kenti olan İstanbul içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik sorununa yönelik olarak İBB trafik durumu uygulaması hayata geçirildi.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu uygulaması ile İstanbul trafiğinin de önemli düzeyde rahatlatılabilmesi amaçlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak gerçek zamanlı haritada anlık İstanbul trafiğinin durumunu görüntüleyebilmesi sağlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu hizmet ekranında geniş kapsamlı, detaylı ve ayrıntılı şekilde İstanbul’un tüm yollarındaki güncel trafik durumunun öğrenilebiliyor olması İstanbul gibi metropol bir kentin vatandaşlarına sunabileceği en önemli hizmetlerden birisini teşkil ediyor.

Haberin Devamı

İstanbul trafiğine ilişkin olarak internet altyapısı sayesinde anlık bilgi alabilme şansı veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu yenilikçi hizmet uygulaması İBB trafik durumu ile birlikte artık vatandaş, İstanbul’un gerçek zamanlı trafiğine ilişkin olarak her an güncel bilgilere sahip olabiliyor. Türkiye’nin ve hatta dünyanın tarihi yönünden çok önemli bir kent olan ve her gün milyonlarca turiste ev sahipliği yapmakta olan İstanbul gibi metropol bir kentin yüksek sayıdaki araç sayısından kaynaklı trafik sorununa yönelik olarak önemli bir çözüm sağlaması amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İBB trafik durumu hizmet uygulaması, İBB web TV hizmetinin önemli bir parçasıdır.

Haberin Devamı

Modern dünyanın metropol kentlerinden birisi olan İstanbul’a yakışan ve gereklilik arz eden teknolojik altyapıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan İBB trafik durumu uygulaması sayesinde mobil ve masaüstü olarak internete erişim sağlanabilen her yerden İstanbul’un gerçek zamanlı trafik durumu bilgisini harita üzerinde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor. İstanbul trafiğinde olan veya İstanbul trafiğine çıkmayı planlayan kişilerin akıllı cihazlarından veya bilgisayarlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu hizmet uygulamasını kullanarak, İstanbul’da sıkışık ve açık olan yollar hakkında bilgi alabilmesi mümkün hale geliyor.

İstanbul haritası üzerinde gerçek zamanlı akış gerçekleştiren interaktif İBB trafik durumu uygulamasında haritadan İstanbul’un trafiğinin sıkışık olan noktaları ve açık olan noktalarını ayrıntılı bir şekilde öğrenebilme şansına sahip olunabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin canlı İBB trafik durumu hizmet uygulaması üzerinde vatandaşlar açık olan yolları yeşil, trafiğin sıkışık olduğu noktaları ise kırmızı olarak görebilme imkanı bulunuyor.

Haberin Devamı