Gazete Vatan Logo

1 polis şehit oldu! Ünlü oyuncu yaralandı!

1 polis şehit oldu!  Ünlü oyuncu yaralandı!

İstanbul'da bu sabah yollar hiç olmadığı kadar boştu. Öğle saatlerinden itibaren yollardaki yoğunluk arttı, saat 15.00 sıralarında ise özellikle TEM ve D 100'de trafik çekilmez hale geldi. Boğaziçi Köprüsü'nde iki motosikletin çarpışması sonucu bir trafik polisi şehit olurken, oyuncu Elif Kramer de yaralandı.


Boğaziçi Köprüsü'nde trafik kazası

Alınan bilgiye göre, Boğaziçi Köprüsü'nde Anadolu yakası istikametinde ilerleyen trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım'ın kullandığı motosiklet, Mehmet Palamut yönetimindeki motosikletle çarpıştı.
Kazada polis memuru İsmail Yıldırım ile diğer motosiklette sürücünün arkasında oturan oyuncu Elif Kramer yaralandı.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İsmail Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Oyuncu Kramer'in tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan motosikletler, polis ve savcının yaptığı incelemelerin ardından olay yerinden kaldırıldı.
Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.



D100-BOĞAZİÇİ İSTİKAMETİNDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Boğaziçi Köprüsü gişe sahasında meydana gelen kazanın da etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Beklemekten sıkılan çok sayıda kişi araçlarından inerek D-100 yoluna çıktı.

İstanbul'da bu sabahki boş yol görüntüsü yerini bildik görüntülere bıraktı. Saatler sonra İstanbul trafiği özellikle her iki köprünün Anadolu Yakası'na gidiş istikametinde çileye dönüştü. Durma noktasına gelen D-100-Boğaziçi Köprüsü istikametinde bazı sürücüler kontak kapatıp beklemeye başladı. Otobüslerde bulunan bazı yolcular ise araçlardan inerek yürümeyi tercih etti. Yoğunluğu fırsat bilen çok sayıda seyyar satıcı da yollara çıkarak satış yapmaya başladı. Yoğunluk her geçen dakika daha da artıyor.

HIZ ORTALAMASI 20 KİLOMETREYE KADAR DÜŞTÜ

Saat 15.00'dan sonra D-100 ve TEM'de yoğunluk arttı. Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişlerde yoğunluk yaşandı. Binlerce tatilcinin il dışında olmasına rağmen yollar yine trafik çilesi başladı. TEM Otoyolu Bağcılar sapağından itibaren Fatih Sultan Mehmet köprüsü istikametinde trafik yoğunluğu başladı. Araçların hızı ortalama 20 kilometreye kadar düştü.

HARİTA KIRMIZI ALARM VERDİ

Akşam saatlerinde ise trafik hafta içi günleri aratmayacak hale geldi. D100 Boğaziçi Köprüsü Avrupa Anadolu yönüde meydana gelen kaza nedeniyle, bir şerit trafiğe kapatıldı. D100 Zincirlikuyu-Mecidiyeköy yönünde meydana gelen başka bir kaza da aynı şekilde bir şeridin kapanmasına neden olunca trafik sıkıştı

Günlerdir yeşile bürünen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkesi'nin yoğunluk haritası, kırmızı alarm verdi.


Haberin Devamı