Gazete Vatan Logo

1 milyon liraya müstakil villa

Galatasaray’ın Emlak Konut GYO ile imzaladığı protokol kapsamında ihale edilen Riva ve Florya arazilerinden ilki olan Riva’da yükselecek proje satışa çıktı. ‘

1 milyon liraya  müstakil villa

Galatasaray’ın Emlak Konut GYO ile imzaladığı protokol kapsamında ihale edilen Riva ve Florya arazilerinden ilki olan Riva’da yükselecek proje satışa çıktı. ‘Düşler Vadisi’ adındaki projede 4 etapta yaklaşık 1.500 villa planlanırken, satışa çıkan ilk etapta 509 villa yer alıyor. 2.8 milyar liralık yatırımla hayata geçecek projede 1 aydır süren ön talep döneminde 3 bin adede ulaşıldı, bu taleplerden 40’ı sözleşme aşamasına geldi.

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, 45 yıllık tecrübelerini Riva’ya taşıdıklarını belirterek, “Burada yükselecek proje bölgenin gelişmesinde örnek teşkil edecek” dedi. Projede 2+1’den 6+1’e kadar villa seçenekleri olduğunu anlatan Yılmaz, fiyatların lansmana özel 1 milyon

69 bin liradan başladığını ve 5 milyon liraya yükseldiğini söyledi. Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş de “Doğal yaşamı ve mimariyi öne çıkartan çalışma gerçekleştirdik. Güzel bir proje oldu” diye konuştu.

Yılmaz İnşaat, ihalede

3.8 milyar lira gelir üzerinden 952 milyon lira arsa payı taahhüt etmişti. Böylece, Galatasaray’ın 761.6 milyon lira, Emlak Konut’un 190 milyon 400 bin lira geliri olacak.

Haberin Devamı

Kulübe özel tanıtım yapılacak
Projenin en büyük müşterisinin yine Galatasaray Kulubü’nün olması bekleniyor. Bu kapsamda Galatasaraylı yöneticiler ve futbolculara da tanıtım yapacaklarını söyledi. Yılmaz, “Projeyi önümüzdeki hafta kulübe tanıtacağız. Onların da alım yapmalarını bekliyoruz” dedi. Galatasaray Kongre Üyesi olan Yılmaz, iyi bir Galatasaray taraftarı olduğunu da belirtti.