Gazete Vatan Logo

1 milyon iddiası!

Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısının cezaevinde koğuş arkadaşına “Cinayet için 1 milyona anlaştım” dediği ortaya çıktı

1 milyon iddiası!

Antalya’da Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç’un, intihar etmeden önce koğuş arkadaşı E.G.’ye cinayet için bir mermer ocağıyla 1 milyon TL karşılığında anlaştığını anlattığı öğrenildi. E.G., ifadesinde Yamuç’un, cinayeti azmettiren kişinin Ankara’nın Polatlı ilçesinde taş ocağı sahibi bir kişi olduğunu, toplamda 1 milyon TL’ye anlaştığını, bu paranın 900 bin TL’sini aldığını, aldığı parayla babasının kumarda kaybettiği evlerini geri aldığını söylediğini belirtti.

Tamamen kurgu

Savcılık ise azmettirici iddiasının ‘tamamen kurgu ve yalan’ olduğu değerlendirmesinde bulundu. Polatlı’da taş ocağı olmadığı, sanığın babasının yıllar önce öldüğü, söz konusu evlerin alınmadığı tespit edildi. Bu arada sanık Ali Yamuç ve eşi Fatma Yamuç’un kanlarında uyuşturucu bulunduğu belirtildi. Savcılık elde edilen tüm belge ve bilgilerin Ali Yamuç ve eşi Fatma Yamuç’un ortak hareket ederek çifte cinayeti işlediğini gösterdiğini kaydetti.