Gazete Vatan Logo

1 milyon dolarlık burs!

Bu yıl IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nda 25 ülkeden 150 okul özel indirim ve fırsatlar sunacak. Kaçırmayın!

Yurtdışında eğitim almak isteyenlere her alanda olanak sunan 21. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları (International Education Fairs of Turkey) büyük fırsatlar sunarak Konya, Eskişehir, Ankara, İzmir’in ardından Adana, İstanbul ve KKTC’de ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor. Türk öğrencilere çeşitli dallarda toplam 1 milyon dolar değerinde burs imkanı sunan okullar ile yüzyüze görüşüp hayatlarında bir fırsat kapısı aralamak isteyen öğrenciler, bugüne kadar IEFT fuarlarının gerçekleştirilği illerde kapıda uzun kuyruklar oluşturdular. Aralarında dünyaca ünlü üniversiteler, dil okulları, kolejler ve MBA programları ile dikkat çeken eğitim kurumlarının da olduğu fuarlarda, stantları dolduran Türk öğrencilerin ilk öncelikleri 1 milyon dolarlık burs imkanından yararlanıp yararlanamadıklarını öğrenmek oluyor. Fuara katılan 25 ülkeden toplam 150 okul arasında burs imkanının yanı sıra bu yıla özel indirim kampanyaları uygulayan okulların sayısı da hayli yüksek. IEFT fuarları, 22 Mart’ta Adana’da, 24-25 Mart’ta İstanbul’da, 27 Mart’ta KKTC’de Türk gençlerine fırsat kapılarını açacak.
Yurtdışında okumak istiyorsanız bu fuarda önemli okulların yanı sıra burs kuruluşları, ülke ataşeliklerine kadar eğitimde hem maddi, hem kültürel olarak en iyi şartları elde edebilmeniz için herkes hazır bulunuyor.
İşte tam veya kısmi burs veren kurumlardan bazıları; British Council, Fullbright, DAAD- Almanya Enformasyon Ofisi, Campus France, Austrade gibi ülkelerin eğitim tanıtım birimleri burslar konusunda bilgi verecektir.

İŞTE O ÜNİVERSİTELER...

Üniversitelerden ise; Exeter University, Nottingham Trent University, University of Greenwich, Oxford Brookes University, University of Salford, University of York, Kingston University, Queen Mary University of London, University of Essex, University of Bristol, University of Hertfordshire, University of Southampton, University of Wolverhampton, Duke University, New York Institute of Technology, Old Dominion University, University of Albany, University of Buffalo, University of Tennessee, Otto Beisheim School of Management, Leiden Law School- Leiden University, International Hellenic University, University of Tartu, University of Tallinn burslar sağlamaktadır.
Amerika, Kanada, İngiltere, Avustralya, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Macaristan, İrlanda, Yeni Zelanda, Estonya, Belçika, İtalya, İsviçre, İsveç, Çin, Slovakya, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Kıbrıs gibi popüler ülkelerin yanı sıra İstanbul’daki yurtdışı eğitim danışmanlık şirketleri de bu fuarda buluşuyor. Bu okullar ile nasıl anlaşacağız diyorsanız merak etmeyin ücretsiz tercümanlık hizmeti de sunuluyor.
21. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları kapsamında İstanbul durağında MBA ve Yüksek Lisans Seminerleri de düzenlenecek.

25 ülkeden toplam 150 eğitim kurumunun biraraya geldiği fuarlarda bu yıla özel fırsatlar da Türk öğrencileri bekliyor. Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00 - 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. ieft.com.tr adresinden online davetiye ve ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

21. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Takvimi

22 Mart 2012 Adana Hilton Otel
24-25 Mart 2012 İstanbul Hilton Otel
27 Mart 2012 KKTC Merit Otel

Haberin Devamı