Gazete Vatan Logo

Süper Loto sonuçları açıklandı! - İşte 1 Haziran 2017 MPİ sonuçları

Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Binlerce vatandaşın merakla beklediği 1 Haziran 2017 Süper Loto çekilişi MPİ tarafından gerçekleştirildi. Süper Loto çekilişi sonuçlarına dev ikramiye....

Süper Loto sonuçları açıklandı! - İşte 1 Haziran 2017 MPİ sonuçları

Süper Loto çekilişi sonuçları az önce açıklandı. Dev ikramiye sahibini buldu mu? merak konusuydu. 1 Haziran 2017 tarihli Süper Loto çekilişi sonuçlarına göre kazandıran numaralar şu şekilde sıralandı...

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto oynanan kağıdın üzerinde 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılardan 6 tanesi seçilerek işaretleme yapılır. Böylece bir kolon doldurulmuş olur. İşaretleme yaparken kırmızı kalem kullanılmalıdır ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan her kolon için ücretlendirme yapılır. Oynanmış olan kolon iptal edilmek istendiğinde de kolonun altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi gereklidir. Çekiliş sonucunda ikramiye alınabilmesi için en az 3 tane sayının doğru tahmin edilmelidir. Dağıtılan ikramiyelerin tutarları her hafta farklılık gösterir. Süper Loto çekilişi ile kazanan talihlilere verilecek olan ikramiyelerin tutarları, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmektedir. Süper Loto oynayanlar, biletin arka yüzüne ad ve soyad yazarak imzalamalıdır. Böylece ikramiye kazanılması durumunda ispatı daha kolay olur.

Haberin Devamı

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda;

3 bilen ve 4 bilen talihliler ikramiyelerini loto bayilerinden,

5 bilenler ikramiyelerini loto bayilerinden ya da Mili Piyango İdaresi şubelerinden,

6 bilen talihliler de ikramiyelerini Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden alabilirler.

Bayiler tarafından veya şubeler tarafından yapılacak olan ikramiye ödeme süreleri Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir. Süper Loto çekilişinin gerçekleştirildiği tarihten itibaren bir yıl içinde ikramiyelerin alınması gereklidir. Bir yıl içinde alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler ödenmez.

Süper Loto çekilişi sonucunda 6 bilen çıkmazsa geçen haftaki gibi büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder. Süper Loto oyunu için biletler, Milli Piyango İdaresi’nin yetki verdiği yerlerden alınmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden alınacak olan biletler için ikramiye ödemesi yapılmaz.

Haberin Devamı