Gazete Vatan Logo

1 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları

Günlük burç yorumları ile güne başlayın. Burcunuz size neler söylüyor? On iki burcun günlük burç yorumlarını, uzmanlarımızın değerlendirmeleriyle sizler için derledik. İşte 1 Eylül Salı günlük burç yorumları…

1 Eylül Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu Günlük Yorumu(21 Mart - 19 Nisan)

Fiziksel sağlığınıza özen gösterip var olan şikayetlerinizi ihmal etmemeniz gereken günlerdesiniz. Belirsiz bir şikayet veya bir halsizlik hali söz konusu ise rutin kontrollerinizi ihmal etmemek size fayda sağlayacaktır.

Boğa Burcu Günlük Yorumu(20 Nisan - 20 Mayıs)

Özel ilişkilerinizde kafa karıştırıcı yaratacak durumlar söz konusu olabilir bugünlerde. Aşk ile arkadaşlığı birbirine karıştırmamak kıymetli. Kimseye var olanın dışında roller biçmeyin. Aksi durum yanılgıları da getirebilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu(21 Mayıs - 21 Haziran)

Ailevi konularda bazı şeylerle başa çıkma gücünüz yapılması gereken fedakarlıklar birilerinin üzerine yıkılmamalı. Bu açıdan hem kendiniz hem de sevdikleriniz için adil olacak nitelikte sorumluluk paylaşımları yapmalısınız.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu(22 Haziran - 22 Temmuz)

Çok yakınlarınızla bile iletişim kurarken yanlış anlaşılmalara açık olduğunuzu bilin bugünlerde. Beni anlar dediğiniz kişiler sizi şaşırtabilir. Sözlerin istenmeyen noktalara kayması, gereksiz kırılganlıklar yaşanabilir.

Haberin Devamı

Aslan Burcu Günlük Yorumu(23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugünlerde birilerine bir ödeme yapacaksanız ya da bir ödemenizi geciktirmek zorunda kalacaksanız parayı ya da gerekçenizi direkt ve net biçimde iletin. Elinizdeki paranın bereketi için biraz da tutumlu olmak gerekiyor bugünlerde.

Başak Burcu Günlük Yorumu(23 Ağustos - 22 Eylül)

Gönül birliği etmek bugünlerde sizin için çok kıymetli olacak. Eğer siz bir şeylere niyet ettiğiniz ancak bu niyete ortak olacak birilerini bulamamışsanız sonuçta maddi ve manevi beklentileriniz tam karşılığını bulmayabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu(23 Eylül - 22 Ekim)

Bugünlerde işleriniz ve yürütmek zorunda olduğunuz temponuz sizin dışınızda bazı nedenlerden dolayı karmaşık bir hal alabilir. Tam rayına oturttum dediğiniz şeyler yeni aksiliklere gebe. Kontrol edemediklerinizde ısrar etmeyin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu(23 Ekim - 21 Kasım)

Bugünlerde uğraşmak zorunda kaldığınız bazı sorunlar ortak hareket edebilme ile aşılacak. Uyum sağlamayan kişiler sizi yorabilir. Çok heves ettiğiniz bir konuda motivasyonunuzu kıranlar olabilir. Ancak çaba yine sizden gelmeli.

Haberin Devamı

Yay Burcu Günlük Yorumu( 22 Kasım - 21 Aralık)

Bugünlerde özellikle mesleki konularda aldığınız bir takım tepkiler ve belki de aldığınız desteğin kesilmesi sizi kendi kendine çözüm üretme noktasına getirecek. Bu tip konularda biraz daha özgüven ve kararlılığa ihtiyaç var.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu(22 Aralık - 19 Ocak)

Bugünlerde çıkacağınız iş ya da tatil amaçlı seyahatler her zamankinden daha keyif verici olabilir ancak biraz da tembelliğe düşürebilir sizi. Beklentileri çok yüksek tutmamak, memnuniyet seviyenizi de arttıracaktır.

Kova Burcu Günlük Yorumu(20 Ocak - 18 Şubat)

Maddi içerikli konularda her zamankinden temkinli olmaya çalışın bugünlerde. Bir satın alma, borçlanma, ödünç alma durumu söz konusu olursa, kandırılmaya ya da mantıklı değerlendirmeler yapmamaya çok müsait olacaksınız.

Balık Burcu Günlük Yorumu(19 Şubat - 20 Mart)

Haberin Devamı

Birlikteliklerinizden verim alamadığınızı düşündüren durumlar yaşanabilir. Ne umdum ne buldum diye düşünebilirsiniz. Ancak bugünler zaten beklentiler ve karşılıkları konusunda objektif olmanızın zor olabileceğini işaret ediyor.