Gazete Vatan Logo

1 bıçak herkes yaralı

KKTC’de yaşanan aile trajedisi yavruvatanı yasa boğdu. Anne kurbanı Ercan büyük bir katılımla toprağa verildi.

1 bıçak herkes yaralı

Annesi tarafından eşinin kendisini terk ettiği gerekçesiyle 17 bıçak darbesiyle öldürülen 7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. İskele Merkez Ümmü Haram Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında küçük çocuğun babası ve babasının ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Küçük Ercan’ın cenaze namazını Din İşleri Başkan Yardımcısı Fahrettin Öğdü kıldırdı. Küçük yaştaki bir çocuğun günahı olmayacağı için helallik istemeyeceğini söyleyen Öğdü, “O’na sahip çıkamadığımız için O bize hakkını helal etsin” dedi. Küçük Ercan gözyaşları içinde İskele Kabristanlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Polis yakın kaynaklardan edinilen gayri resmi bilgilere göre, zanlı Bilge Lord Kunduracı’nın babası Tahir Lord’un olaydan sonra eve gittiği zaman karşılaştığı manzara karşısında kızı Bilge Lord Kunduracı’yı dövdü. Yaşanan arbedede yaralanan Bilge Kunduracı’nın gözündeki morluğun bundan kaynaklı olduğu ileri sürüldü.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Kunduracı’ya yapılan otopsi neticesinde “ceset üzerinde, dördü öldürücü olmak üzere birçok delici ve kesici alet yarası bulunduğu ayrıca cesedin iki günlük olabileceği, ölüm sebebinin ise delici ve kesici alet yarasına bağlı olarak gelişen iç ve dış kanama olduğu” tespit edildi.

Haberin Devamı

Ben de ölüyorum...

Kıbrıslı anne Bilge Lord’un (36) 17 bıçak darbesiyle öldürdüğü oğlunun cesediyle bir gün boyunca aynı evde kaldığı belirtildi. Aynı bıçakla kendi boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkışan Bilge Lord ertesi gün bir arkadaşına WhatsApp mesajı atınca gerçek ortaya çıktı; ‘Çocuğumu öldürdüm, ben de ölmek üzereyim’ mesajını alan bu kişi, polise haber verdi.