Gazete Vatan Logo

1.5 milyar liralık projeyle Ankara’ya marina getirdi

Sinpaş Yapı, 1.5 milyar liralık projesiyle, Ankara’ya marina konseptini taşıdı. İmrahor Vadisi’ne yapılacak boğaza komşu olacak projede 2 bin 518 konut bulunuyor. Projeyi Hülya Avşar tanıtıyor.

Sinpaş Yapı, 1.5 milyar liralık değere sahip Ankara’nın Çankaya Oran bölgesinde inşa edeceği toplam 2 bin 518 konuttan oluşan Marina Ankara projesinin satışlarını başlattı. Marina Ankara’nın 912 konutluk Marina Towers etabı ile satışları açan Sinpaş Yapı, Marina Towers’ın reklamlarında ünlü sanatçı Hülya Avşar ve kızı Zehra’yı ilk kez birlikte kamera karşısına geçmeye ikna etti.

Boğaz’a sıfır olacak

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, 40. yılları olan 2015’de toplam 6 milyar lira değerinde 10 proje kararı aldıklarını hatırlatarak, bunun yüzde 25’ini yani 1.5 milyar lirasını Marina Ankara’nın oluşturduğunu söyledi.

Çelik, Marina Ankara projesinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in açıkladığı 11 kilometrelik boğaza sıfır olacağını belirterek, “Bu hattın 2 kilometrelik kısmında biz olacağız” dedi.

Haberin Devamı

2.518 konut

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik ise proje hakkında şu bilgileri verdi: “Toplam 2 bin 518 daireden oluşan Marina Ankara projemizin 912 konutluk ilk etabı Marina Towers’ı satışa sunduk. Marina’nın ardından Portofino ve Sardunya etaplarımız gelecek. İlk etabımızda yer alan 912 konutun yüzde 20’sini satmış bulunuyoruz. Marina Towers’ta metrekare fiyatı 3 bin 900 lira seviyesinde bulunuyor. Fiyatlarımız ise 284 bin liradan başlıyor, penthouse dairelerimizde 2.3 milyon liraya kadar çıkıyor.”

Gayrimenkul daha değerli

MARİNA Ankara’nın reklam yüzü olan Hülya Avşar, ilk kez kızı Zehra ile birlikte bir projede yer aldı. Zehra ile birlikte reklam filminde yer almanın kendisini önce tedirgin ettiğini anlatan Avşar, “Teklifi kabul etmemde Sinpaş’ın aile yapısı da etkili oldu. Bir ara oynamaktan vazgeçtim. Ama sonra yeni bir teklifle geldiler. Kızımla ilk defa bir reklam filminde oynadım. ‘Kızıyla birlikte iş yapıyor’ demesinler diye birçok yerden icazet aldık. Zehra da hevesliydi. Kızımın hakkı neyse görevimi yaptım. Tabi ki harcamamak koşuluyla” diye konuştu. Yatırımları arasında gayrimenkuller de bulunan Avşar, “Para kazanan herkes gibi gayrimenkule yatırım yapmaya çalıştım ama keşke şimdiki projeler olsaydı da bu projelere yatırım yapsaydık. Şimdiki gayrimenkuller daha değerli” dedi.

Haberin Devamı