Gazete Vatan Logo

1.5 ayda Fener'e yetişti

Galatasaray, kartta 1.5 ayda Fenerbahçe'ye yetişti.

Galatasaray kulübü, Garanti Bankası ve Denizbank ile imzaladığı anlaşmayla taraftarına çeşitli avantajlarla sunduğu bonus taraftar kartında 1.5 ayda 23 bin 280 kişiye ulaştı. Fenerbahçe kulübü'nün 2.5 yıl önce çıkardığı bonus taraftar kartını ise bugüne değin 23 bin 600 kişi aldı.

Hedef 1 milyon kişi Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin'in verdiği bilgiye göre Galatasaray Spor Kulübü, Garanti Bankası ve Denizbank ile yaptığı 4 yıllık GS Bonus Kart anlaşmasıyla Galatasaray taraftarları dokun - geç (paypass) özelliğine sahip olan kartla stat içinde 35 TL ve altında tutarlarda alışveriş de yapabiliyorlar. GS Bonus karta sahibi olan taraftarlar, 380 bin üye işyerinde geçerli olan bonus kartın bütün özelliklerinden yararlanıyorlar.

Kartın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında Galatasaray yöneticileri, kulübün dört yılda 1 milyon GS Bonus'lu taraftara ulaşmayı ve yıllık 35 milyon lira gelir elde etmeyi planladığını belirtmişlerdi.


Avantajları benzer

Galatasaray Bonus taraftarlarına şu avantajları sunuyor: Galatasaray Futbol Takımı'nın, Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupası'nı kapsayan tüm iç saha maçlarına, biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli satın alma hakkı, Galatasaray Store'larda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanma hakkı.

Fenerbahçe Bonus Kart taraftarına şu ayrıcalıkları sunuyor:
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan tüm Fenerbahçe maçları için 2 adet bilet satın alma imkânı, özel kampanyalardan öncelikli yararlanma.

Fenerbahçe Bonus Gold Kart ayrıcalıkları ise şunlar: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki Fenerbahçe maçları için 3 adet bilet satın alma imkânı, Fenerium mağazaları'nda yüzde 5 indirim, kombine kart almada öncelik ve özel indirimler, Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'ne rezervasyon hakkı.

GS Bonus'la deplasmana git

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma şansı.

- Galatasaray Profesyonel Futbol takımının deplasmanda oynayacağı resmi maçlara takım ile beraber gitme şansı.

- GSMobile ve GSTV kampanyalarından öncelikli ve indirimli olarak yararlanma.

- Galatasaray Dergisi'ne indirimli abonelik.

- Türkiye ve yurtdışında MasterCard amblemi bulunan işyerlerindeki harcamalardan bonus.


FB Bonus'tan havuz indirimi -
Antremanları izleme şansı.

- Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ve Fenerbahçe Müzesi'ndeki gezi ve aktivitelere katılma.

- Özel kampanyalardan öncelikli yararlanma.

- Kombine kart alımlarında özel indirimlerden yararlanma.

- Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde fitness salonu ve havuz üyeliklerinden yüzde 10 indirim.

Haberin Devamı