Gazete Vatan Logo

02 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumlarınızı Okudunuz mu?

Tüm burçların günlük yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Koç( 21 Mart - 19 Nisan )

02 Haziran 2015 Salı - Koç Burcu Yorumu
Bugünkü dolunay ile birlikte eğitim, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda istediğiniz sonuçları elde etmek için fırsatlar çıkabilir karşınıza. Ruhsal olarak olgunlaşma adına rehber niteliğinde kişiler size destek olacak.

Boğa( 20 Nisan -20 Mayıs )

02 Haziran 2015 Salı - Boğa Burcu Yorumu
Dolunayen çok maddi konularda tesir edecek. Maddi konularda ortak hareket etmek durumunda kaldığınız, kazancı ya da borcu paylaştığınız kişilerle aranızda pürüzler yaşanabilir. Bu tip konularda bir başvurunun sonucu gelebilir.

İkizler( 21 Mayıs - 21 Haziran )

02 Haziran 2015 Salı - İkizler Burcu Yorumu
Bugünkü dolunay, evliliğiniz ve eşiniz ile ilgili stresli bir gelişmeyi tetikleyebilir. Hayatında özel biri olan kişiler evlilik yolunda önemli kararlar alabilir. Ya da geleceğe vaatler eden bir ilişkinin sinyalleri alınabilir.

Yengeç( 22 Haziran - 22 Temmuz )

02 Haziran 2015 Salı - Yengeç Burcu Yorumu
Dolunay ile birlikte, hayatınızın rutin akışında bir takım değişiklikler ve buna dair planlarınızın hızlanması söz konusu olabilir. Direnmemek ve gelişime hizmet eden görev değişimlerini şükranla kabul etmek sizin yararınıza.

Haberin Devamı

Aslan( 23 Temmuz - 22 Ağustos )

02 Haziran 2015 Salı - Aslan Burcu Yorumu
Bugünküdolunayçocuklarla ilgili bir konuyu, üzerinde düşünmek ve çözüm üretmek adına karşınıza getirebilir. Bir takım fedakarlıklar yapılar. Hem ona hem de olaylara karşı sabırla hareket etmek çıkış yolunu bulmanızı sağlayacak.

Başak( 23 Ağustos - 22 Eylül )

02 Haziran 2015 Salı - Başak Burcu Yorumu
Dolunayev ve aile odaklı konuları daha çok ilgilendirecek. Bunları dengeli biçimde ele alamazsanız konu işinize de yansıyacak şekilde bir gerginlik yaratabilir. Eş figüründen gelecek destek sizi rahatlatacak nitelikte değil.

Terazi( 23 Eylül - 22 Ekim )

02 Haziran 2015 Salı - Terazi Burcu Yorumu
Bugünkü dolunay, yakın çevreniz ve akranlarınızla alakalı bazı konularda hizmet eden, fayda sağlayan bir rol üstlenmenizi gerektirebilir. Aranızda olan bazı sorunlar da çözüm ihtiyacı adına daha çok görünür hale gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep( 23 Ekim - 21 Kasım )

02 Haziran 2015 Salı - Akrep Burcu Yorumu
Bugünkü dolunay ödemeler, krediler, alacak, verecek içerikli bir konuyu gündeminize taşıyabilir. Geciktirdiğiniz mali sorumluluklar varsa başınız ağrımadan önce önleminizi alın. Bu tip konularda çekişmeli durumlar yaşanabilir.

Yay( 22 Kasım - 21 Aralık )

02 Haziran 2015 Salı - Yay Burcu Yorumu
Bu kez dolunay burcunuzda gerçekleşecek. Kişisel bazı girişimler için, kendinizi ön plana çıkaracağınız ve belki de takdir beklentisi ile yapacağınız atılımlar ve emeklerinizin görücüye çıkışı adına fırsatlar doğabilir.

Oğlak( 22 Aralık - 19 Ocak )

02 Haziran 2015 Salı - Oğlak Burcu Yorumu
Dolunay ile birlikte bir takım kaygılarınız ve içinize atıp dile getirmekten çekindiğiniz bazı sorunlarınızla yüzleşme fırsatı doğabilir. Kendinize özel zaman yaratmanız ve yüreğinizin sesine kulak vermeniz iyi olur.

Haberin Devamı

Kova( 20 Ocak - 18 Şubat )

02 Haziran 2015 Salı - Kova Burcu Yorumu
Dolunay ile birlikte arkadaşlık ilişkilerinizi ilgilendiren stresli gelişmeler gündeme gelebilir. Hayatınızda özel biri yoksa bu dönemde bir dostluğunuz özel bir ilişkiye dönüşebilir. Dostlarla para alış verişlerine dikkat.

Balık( 19 Şubat - 20 Mart )

02 Haziran 2015 Salı - Balık Burcu Yorumu
Bugünkü dolunay daha çok mesleki konularınızı ilgilendirecek. İş nedenli katılacağınız bir takım eğitimler, sizi geliştirecek yeni deneyimler gündeme gelebilir. Kafanız karışık olabilir bu dönemde ancak hedefler netleşmeli.