Gazete Vatan Logo
Magazin "Yüzümü kızartıyorsun, çok utanıyorum"

"Yüzümü kızartıyorsun, çok utanıyorum"

Türkiye eski güzeli manken Esra Eron, son dönemde aşk trafiğiyle dikkat çeken eski eşi Murat Aşık'ı bombaladı.

Eron, kendisinden daha boşanmadan geçen kış gece eğlencesinde el ele görüntülendiği işletmeci Gökçen Pabrika'yı eski sevgilisi şarkıcı Tuğba Özerk'le aldattığı öne sürülen ve sık sık magazin sayfalarında haber olan Aşık'a sert tepki gösterdi.

Güneş'in haberine göre bugüne kadar ailesinin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadığı halde eski eşi yüzünden bu duyguyu yaşadığını belirten Eron, instagram'a şunları yazdı:

"Bazen hayat elinizde olmayan, kontrol edemediğiniz şeyler veriyor. Siz ne kadar bazı şeylere özen gösterseniz de etrafınızda gelişen olaylar yüzünüzü kızartıyor. Ben uzun zamandır biraz utanç, biraz pişmanlık, biraz geçmişin verdiği keşkelerdeyim. Bunca yıl kendi yüzümü veya ailemin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadım. Uzun zamandır dolaylı yoldan yüzüm hep yerde, kızım ve kendim adına çok utanıyorum. Keşkeler işe yaramıyor. O yüzden insan her zaman seçimlerinde doğru karar veremiyor. Hayatı ne kadar olduğu gibi karşılamaya çalışsak da sizi dibe çekebilecek, engel olabilecek olaylarla karşılaşabiliyorsunuz. Ama ben yüzüm kızarabildiği ve utanabildiğim, en azından bu farkındalığa sahip olduğum için aileme teşekkür ederim. Testi alabildiği kadar su alırmış. Hayatınızda keşkeleriniz olmasın inşallah."

Haberin Devamı