Gazete Vatan Logo

‘Yeşilçam’ şarkıları eğitim için söylenecek!

Ünlü sanatçılar bu akşam Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için Yeşilçam şarkıları söyleyecek. 75, 100 ve 1.000 TL’den satılan biletler tükendi. Hedef 20 bin çocuğun eğitimine katkı sağlamak.

‘Yeşilçam’ şarkıları eğitim için söylenecek!

Türkiye’nin önde gelen sanatçıları, bu akşam Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)yararına sahneye çıkacak ve bu yıl 100’üncü yılını kutlayan Yeşilçam’ın unutulmaz şarkılarını yorumlayacak. Zorlu Center PSM’de gerçekleştirilecek özel geceyle 20 bin çocuğun eğitimine destek sağlanması hedefleniyor.

TEGV ve Most Productions işbirliğiyle gerçekleştirilecek Şarkılarla Filmler Konseri’ne, Sezen Aksu, Gökçe Bahadır, Belçim Bilgin, Ayça Bingöl, Şebnem Bozoklu, Deniz Çakır, Cem Davran, Melike Demirağ, Yetkin Dikinciler, Kenan Doğulu, Demet Evgar, Barış Falay, Mert Fırat, Buğra Gülsoy, Mete Horozoğlu, Çağan Irmak, Aras Bulut İynemli, Emre Karayel, Hülya Koçyiğit, Erkan Kolçak Köstendil, Özgü Namal, Erkan Oğur, Menderes Samancılar, Emel Sayın ve Gonca Vuslateri sahne alacak.

VIP bilet 1.000 TL

Gecenin proje tasarımını Nice Garcia, sanat yönetmenliğini Gül Oğuz, müzik direktörlüğünü ise Sabri Tuluğ Tırpan yapıyor. Zorlu Center PSM’deki özel gecenin biletleri tükendi. 2 bin 242 koltuk kapasiteli salonun 717 kişilik alt katı 1.000 TL’ye satılan VIP biletlerini alan konuklara ve sponsorlara ayrıldı. Balkonlar ise 75 ve 100 TL’lik biletlere ayrıldı.

Haberin Devamı

Arçelik, Aygaz, Denizbank, Ford Otosan, Kanal D, Kıraça Holding, Kibar Holding, Koçtaş, OMV Petrol Ofisi, Otokoç, Pegasus Havayolları, Setur, TAV Havalimanları, TEB, Tofaş, Tüpraş, Türk Traktör, Yapı Kredi ve Zorlu Holding bu özel gecenin sponsorları oldu.

Suna Kıraç önderlik etti

TÜRKİYE Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile “devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak” amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. TEGV, bugüne kadar 1.8 milyon çocuğun eğitimine destek verdi. Her çocuğun 1 yıllık eğitimi için 75 TL gerekiyor.

Rahmi Koç konga çaldı Güler Sabancı tango yaptı

TÜRKİYE Eğitim Gönüllüleri Vakfı daha önce de ilginç etkinliklerle gündeme geldi. ‘Yıldızlar Sınıfı Yıl Sonu Gösterisi 2003’ adıyla düzenlenen gecede Cem Yılmaz, MFÖ, Hülya Avşar, Özcan Deniz, Nükhet Duru, Seda Sayan, Zara ve Levent Yüksel gibi sanatçılar sahneye çıktı. “Onları Hiç Böyle Görmediniz” sloganıyla düzenlenen gecede ise Rahmi Koç konga çaldı, Güler Sabancı Arjantin’den getirttiği özel ayakkabılarıyla tango yaptı, Arzuhan Doğan Yalçındağ ise Sertab Erener’le birlikte Arkadaş şarkısını seslendirdi. Yalçındağ 3-4 gün boyunca şarkı üzerinde çalışırken Güler Sabancı performansı için Tan Sağtürk ile 10 gün çalıştı. Rahmi Koç, 1 hafta boyunca Kübalı sanatçı Carlos Garcia’dan ders aldı. ‘40 yıllık bir akşam’ adıyla düzenlenen bir diğer özel gecede Türk Pop Müziği’nin en güzel şarkılarını İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ve Şef Hakan Şensoy eşliğinde Sezen Aksu, Alpay, Melike Demirağ, Nükhet Duru, Kenan Doğulu, Candan Erçetin, Sertab Erener, Şebnem Ferah, Fatih Erkoç, Zülfü Livaneli, MFÖ, Modern Folk Üçlüsü, Bülent Ortaçgil, Levent Yüksel ve Ali Rıza Binboğa sahne aldı.

Haberin Devamı