Gazete Vatan Logo

'Yeni bir kent meydana geldi'

Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, projeleriyle Ankara içinde yeni bir kent meydana getirdiklerini söyledi.

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan semtteki başarılı konut projeleriyle öne çıkan Uransan, yaklaşık 20 yılda ürettiği konutlarda tam 9 bin 765 kişinin yaşadığı büyük bir yerleşim merkezi oluşturdu.

'181 ilçeden daha büyük'

Ülke çapında başarılı projelere imza atan Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Uransan, Urankent 1. Etap, Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus’ın ardından bölgedeki 6’ncı projeleri Queen Park’la kaliteli ve konforlu yaşamın çıtasını yükseltiyor.

Urankent’in kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, yaklaşık 20 yıldan bu yana projeler hayata geçirdikleri bölgenin Ankara içinde adeta yeni bir kent haline geldiğini söyledi.

İlk projeyi inşa ettikleri dönemde bölgede hiç hareket olmadığını vurgulayan Çelik, “Şu an Urankent, Ankaralı konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında. Kentin merkezinden uzaklaşmadan nezih ve standartların üstünde yaşam isteyenlerin tercihi Urankent’te ürettiğimiz projelerle Ankara’da aynı elden çıkan en fazla konutunun yer aldığı bölgelerden birine imza attık. Bölgede şu an tam 9 bin 765 kişi kaliteli ve konforlu yaşam sürüyor. Ankara’da Urankent’in konutun başkenti olduğu konusunda iddialıyız” dedi.

Haberin Devamı

Çelik, yaklaşık 500 bin metrekare alan üzerine kurulan Urankent’teki bu sayının Gökçeada, Mihalıççık, Marmara ve Arguvan’ın da aralarında bulunduğu ülke çapındaki tam 181 ilçenin nüfusundan daha büyük olduğuna işaret etti.

Böylesine büyük bir bölgede komşuluk ilişkilerinin devam ettirilebilmesinin kendileri için de oldukça önemli olduğuna işaret eden Çelik, şunları söyledi:

“Biz, Urankent’te yaşayan her bireyi ailemizin üyesi olarak görüyoruz. Her özel günde onlarla bir arada olmayı, kendi aralarındaki samimi ilişki köprülerinin kurulmasına da yardımcı olmayı istiyoruz. Bu ay Ramazan’ın birleştirici gücünden ilhamla sık sık sakinlerimizle iftar programlarında bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu olduğu gibi önümüzdeki dönemde de etkinliklerimize devam edeceğiz.”

Haberin Devamı