Gazete Vatan Logo

'Yasak aşk' cinayetinde yeni ayrıntılar!

Bodrum’da işadamı Ali Özdemir’in ortağı Mustafa Özbelen tarafından “karısıyla ilişkisi olduğu” iddiasıyla öldürülmesine ilişkin soruşturmada her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.

'Yasak aşk' cinayetinde yeni ayrıntılar!

Gözaltındaki baldız K.S, ifadesinde fail eniştenin olaydan bir gün önce kendisine “Yarın ablana bir sürprizim olacak” dediğini anlattı. Sobacı, ablası ile Ali Özdemir arasında bir ilişki olduğunu eniştesinin intihar girişiminden sonra bir arkadaşından duyduğunu da söyledi.

Kayıp olarak 9 gün boyunca aranan işadamını öldüren ortağı Mustafa Özbelen, avukatıyla birlikte Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek ortağının kayıp olmadığını, karısıyla ilişkisi olduğu için kendisinin öldürdüğünü itiraf etmişti.

Baldız ifade verdi

Soruşturmayı derinleştiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mustafa Özbelen ile birlikte karısı T. Özbelen’i, kayınpederini, kayınvalidesini, baldızı K.S’yı ve evdeki hizmetçiyi de gözaltına almıştı.

“Ablana sürprizim var”

Baldız K.S. Ali Özdemir’in kaybolduğu günden bir gün önce eniştesi ile arasında geçen konuşmaları ifadesinde anlattı. K.S’nın ifadesine göre hep beraber eğlendikleri gece ayrılırken eniştesi Mustafa Özbelen kendisine “Bu gece iyi eğlendik. Yarın da benim ablana bir sürprizim olacak. Sen onu sabah kahvaltıya götür” dedi. Yapılan değerlendirmeye göre Özbelen, böylece eşinin evden uzaklaşmasını sağladı ve örtülü bir mesaj da vermiş oldu. Eşi ve baldızı kahvaltıya gittikten sonra da cinayeti işledi.

Haberin Devamı

Kaynak: Milliyet.com.tr